I tako imamo birati izmedju tvrdoglavog monopolista, mreze kojoj je kumovao Pasalic i mreze kojoj je kumovao Skegro, haha. Pa sad si vi mislite tko vam je simpaticniji
Ja u svakom slucaju biram nizu cijenu, bolje Skegri dati 1 kn nego Pasalicu 3 kn![]()
@tomislav10 i meni su rekli na szk da mi mobitel ne valja (N70) bio je star mjesec dana, kad sam pitao zašto šumi u slušalici
Što se vipovog uspjeha tiče, ne bi taj uspjeh bio tako spektakularan, da odgovorni ljudi u tadašnjem HPT-u, kasnije HT-u nisu bili pod utjecajem Ivića Pašalića koji je i kumovao Vip-ovoj pobjedi na natječaju. Naime, namjerno su otezali uvođenje pre-paida i uopće reakcije na konkurenciju, što je rezultiralo podjeli tržišta 50/50 u roku od pola godine. Vip je dobio svoje, HT je realno povećao broj korisnika i opet na konju, Pašalić je pobrao proviziju za svoju družinu i vuk sit, a ovce na broju.
Kasnije se Boris Nemšić pravio pametan, kako su postigli nemoguće. U normanloj državi bi i bilo nemoguće osvojit 50% tržišta u pola godine, ali ovo je tada bilo sve, samo ne normalna država.
I tako imamo birati izmedju tvrdoglavog monopolista, mreze kojoj je kumovao Pasalic i mreze kojoj je kumovao Skegro, haha. Pa sad si vi mislite tko vam je simpaticniji
Ja u svakom slucaju biram nizu cijenu, bolje Skegri dati 1 kn nego Pasalicu 3 kn![]()
Tako je. Možeš birati kojem banditu ćeš dati lovu. Ako već daješ, daj je onome koji najmanje traži.
Hrvatska - mala zemlja za velika sranja!
e bas si pogodio mile ...svak cast...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Da me bar tele2 plaća...Izvorno postao tomislav10
Taj zadnji dan za pretplatu je davno prosao,a mi smo se tu tako lijepo raspisali o raznim pozitivnim i negativnim aspektima tele2 nasprem drugih. Mogli bi to nastavit pod novom temom tipa "Tele2 vs. Vip i T-com" i ovo zatvorit!?
1600 kn mjesečno ???!!! Pa i nije baš neštoIzvorno postao ojpi
![]()
Nije ovo za mene ...
Ispravak krivog navoda; pošta se od telekomunikacija razdvojila 01.01.1999.g., a Vip je ponudio prepaid uslugu u rujnu iste godine (dakle u vrijeme HT-a)Izvorno postao Drug Mile
.
A tko je tu otezao s uvođenjem ... HT je 1999.g bio čista državna monopolistička tvrtka kojoj je riječ "tržište" bio stran pojam ... i sve ono što iz toga slijedi ...
Nije ovo za mene ...
Prvo, nisam deseti, drugo... hm ... ne znam, treće, ne mogu se u Lučkom spojiti ni na što, četvrto, misliš da svarno ima nešto protiv mene ???Izvorno postao JBT
![]()
Nije ovo za mene ...
Je, ali s obzirom kako se država brine o svojim firmama, mogli smo se uveriti n puta.Izvorno postao tomislav10
HT je uveo prepaid tek u prosincu 1999. Oni su doslovce pustili VIP-u da se razvije i dobije korisnike pa su se trgnuli prakticki tek u jesen, 2000. Kasnije su sjeli za stol i dogovorili cijene i tako se stvorio nas omrazeni duopol. Sve je to bila itekako dobro smisljena strategija.
Ja sam imao Cronet 2000. i nije uopce bilo toliko sranja sa signalom koliko su neki pricali. VIP nije imao vise baznih stanica nego Cronet, VIP je stvarao privid jace pokrivenosti tako sto su unutar shoping centara i podzemnih garaza postavili odasiljace. To je dobar trik, da je to napravio Tele2, mislim da bi se ljudi puno manje zalili na pokrivenost. Te iste 2000. VIP signal si imao, recimo u Importanne centru dok su ga neki u stanovima hvatali samo na balkonu.
Bookmarks