Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 6 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6
Prikazujem rezultate 126 do 136 od 136
    Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tomislav10 i meni su rekli na szk da mi mobitel ne valja (N70) bio je star mjesec dana, kad sam pitao zašto šumi u slušalici

Što se vipovog uspjeha tiče, ne bi taj uspjeh bio tako spektakularan, da odgovorni ljudi u tadašnjem HPT-u, kasnije HT-u nisu bili pod utjecajem Ivića Pašalića koji je i kumovao Vip-ovoj pobjedi na natječaju. Naime, namjerno su otezali uvođenje pre-paida i uopće reakcije na konkurenciju, što je rezultiralo podjeli tržišta 50/50 u roku od pola godine. Vip je dobio svoje, HT je realno povećao broj korisnika i opet na konju, Pašalić je pobrao proviziju za svoju družinu i vuk sit, a ovce na broju.
    Kasnije se Boris Nemšić pravio pametan, kako su postigli nemoguće. U normanloj državi bi i bilo nemoguće osvojit 50% tržišta u pola godine, ali ovo je tada bilo sve, samo ne normalna država.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I tako imamo birati izmedju tvrdoglavog monopolista, mreze kojoj je kumovao Pasalic i mreze kojoj je kumovao Skegro, haha. Pa sad si vi mislite tko vam je simpaticniji
    Ja u svakom slucaju biram nizu cijenu, bolje Skegri dati 1 kn nego Pasalicu 3 kn

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako je. Možeš birati kojem banditu ćeš dati lovu. Ako već daješ, daj je onome koji najmanje traži.

Hrvatska - mala zemlja za velika sranja!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Tako je. Možeš birati kojem banditu ćeš dati lovu. Ako već daješ, daj je onome koji najmanje traži.

Hrvatska - mala zemlja za velika sranja!
    e bas si pogodio mile ...svak cast...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10
    Nisam mazohist, imam i vip i tele2, ali mene ne plaća tele2 da ga propagiram što ne bih rekao za neke ovdje na forumu ...
    Da me bar tele2 plaća...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taj zadnji dan za pretplatu je davno prosao,a mi smo se tu tako lijepo raspisali o raznim pozitivnim i negativnim aspektima tele2 nasprem drugih. Mogli bi to nastavit pod novom temom tipa "Tele2 vs. Vip i T-com" i ovo zatvorit!?

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Da me bar tele2 plaća...
    1600 kn mjesečno ???!!! Pa i nije baš nešto
    Nije ovo za mene ...

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    @tomislav10 i meni su rekli na szk da mi mobitel ne valja (N70) bio je star mjesec dana, kad sam pitao zašto šumi u slušalici

Što se vipovog uspjeha tiče, ne bi taj uspjeh bio tako spektakularan, da odgovorni ljudi u tadašnjem HPT-u, kasnije HT-u nisu bili pod utjecajem Ivića Pašalića koji je i kumovao Vip-ovoj pobjedi na natječaju. Naime, namjerno su otezali uvođenje pre-paida i uopće reakcije na konkurenciju, što je rezultiralo podjeli tržišta 50/50 u roku od pola godine. Vip je dobio svoje, HT je realno povećao broj korisnika i opet na konju, Pašalić je pobrao proviziju za svoju družinu i vuk sit, a ovce na broju.
    Kasnije se Boris Nemšić pravio pametan, kako su postigli nemoguće. U normanloj državi bi i bilo nemoguće osvojit 50% tržišta u pola godine, ali ovo je tada bilo sve, samo ne normalna država.
    Ispravak krivog navoda; pošta se od telekomunikacija razdvojila 01.01.1999.g., a Vip je ponudio prepaid uslugu u rujnu iste godine (dakle u vrijeme HT-a) .
    A tko je tu otezao s uvođenjem ... HT je 1999.g bio čista državna monopolistička tvrtka kojoj je riječ "tržište" bio stran pojam ... i sve ono što iz toga slijedi ...
    Nije ovo za mene ...

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Tomislave deseti stvar nije u tome da se ne smije govoriti o problemima kod Tele2, svi kazemo da ih ima i komentiramo ih. No, tvoj je problem sto ih "nabijas" pod svakim threadom i preuvelicavas ih. Ako ti se ne svidja ta mreza, jednostavno ju nemoj koristit, nitko te na to ne prisiljava. Za tvoju informaciju, ja se u Luckom mogu spojit na VIP, ne znam zasto ti ne mozes ili Tele2 ima nesto protiv tebe.
    Prvo, nisam deseti, drugo... hm ... ne znam, treće, ne mogu se u Lučkom spojiti ni na što, četvrto, misliš da svarno ima nešto protiv mene ???
    Nije ovo za mene ...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10
    A tko je tu otezao s uvođenjem ... HT je 1999.g bio čista državna monopolistička tvrtka kojoj je riječ "tržište" bio stran pojam ... i sve ono što iz toga slijedi ...
    Je, ali s obzirom kako se država brine o svojim firmama, mogli smo se uveriti n puta.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HT je uveo prepaid tek u prosincu 1999. Oni su doslovce pustili VIP-u da se razvije i dobije korisnike pa su se trgnuli prakticki tek u jesen, 2000. Kasnije su sjeli za stol i dogovorili cijene i tako se stvorio nas omrazeni duopol. Sve je to bila itekako dobro smisljena strategija.
    Ja sam imao Cronet 2000. i nije uopce bilo toliko sranja sa signalom koliko su neki pricali. VIP nije imao vise baznih stanica nego Cronet, VIP je stvarao privid jace pokrivenosti tako sto su unutar shoping centara i podzemnih garaza postavili odasiljace. To je dobar trik, da je to napravio Tele2, mislim da bi se ljudi puno manje zalili na pokrivenost. Te iste 2000. VIP signal si imao, recimo u Importanne centru dok su ga neki u stanovima hvatali samo na balkonu.

+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 6 PrvaPrva ... 2 3 4 5 6

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove