zanima me, jel se mogu kupiti nekakve slušalice za nokiu 7610 da slušam MP3-trojke, jer koliko znam, ne dolaze nikakve slušalice s tim mobom
zanima me, jel se mogu kupiti nekakve slušalice za nokiu 7610 da slušam MP3-trojke, jer koliko znam, ne dolaze nikakve slušalice s tim mobom
raspitaj se u trgovinama za mobitele, tamo ce ti znati reci...Izvorno postao Nono01
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Za svaki mob postoji hands free pa ce bit i za taj nabavit ćeš u dućanu neke falš za 60kn ako budeš uzeo original od nokie doc ce te dosta skupo minimalno 150kn ako ne i 200.
Moja cura je imala slican problem, pa smo skuzili da 7610 ne podrzava stereo slusalice, tako da neces naci original Nokiine slusalice za tu namjenu. Mozes si ili uzeti Nokia handsfree koji ide u jedno uho i tako slusati mp3, ili probat negdje naci dual mono slusalice (o tome sam citao na forumu, Nokia takve ne proizvodi).
Testis unnus, testis nullus!
Da, ali moraš znati da taj mobitel ne reproducira u stereu, samo u monou...
EDIT: marko6630 me pretekao sa infom.
ma proizvodi nokia mono skusalice smao ih moras malo prepraviti s donjim konektorom ,a imas i obicne no name slusalice za 50kn kako MARIN kaze, tako da e to ne treba brinuti, ja ih koristim vec godinama.
ma ništa, tako i onako sam odlučio uzet 6630, očito je da je puno bolja, ima stereo zvuk,a malo je skuplja (za rabljene mobitele govorim), i mogu upiknut one sluške od Nokie, ili pak neke bolje
Dobra odluka, 6630 je najbolje što je izašlo iz Nokie u zadnje dvije godineIzvorno postao Nono01
A što se slušalica tiče, najbolje bi ti bilo uzet Nokiine HS-3, zvuk je odličan, a i super izgledaju (ja koristim bijele, a ni crne nisu loše), ili pričekaj one koje će dolaziti sa N91, one imaju i daljinski, al pitaj boga kad će te doć...
Testis unnus, testis nullus!
Pogledaj za tu 7610 i ove slušalice HS-2R:
Radi na 3120 koja isto ima mono, i imaju neki radio ugrađen..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@ XLR8R
modeli koje slušalice podržavaju: 3100,6020,6100,6820,7600,9500
Sorry, na to nisam naletio na nokijinom sajtu pa sam pretpostavio da ide na sve sa mono outputom![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ovako, koliko ja vidim, 7610 podržava samo headset sa jednom slušalicom ,nigdje ne piše da podržava sa 2 slušalice...makar to se da složiti...ali je mono!!!
Bookmarks