ima oboje...ali kad saljes pritisni lijevu tipku (ne OK) i tamo odaberi "Posalji & spremi" pa ce ti onda spremiti u outbox...tj. sent
ima oboje...ali kad saljes pritisni lijevu tipku (ne OK) i tamo odaberi "Posalji & spremi" pa ce ti onda spremiti u outbox...tj. sent
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A šta ne postoji opcija da automatski sprema poslane poruke? Nego se baš svaki put mora stisnut i odabrat da se spremi...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a eto samo na taj način. Nekad je i bolje da ti bezveze ne sprema poruke (npr. samo odgovoriš OK i on ti to snimi) a nekad zna falit....kako kome...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To se slažem (za npr OK)... Nije da bi mi to smetalo, al ono, napišem neku poruku koju bi htio spremit, pa zaboravim, a jao mi onda...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nije nitko odgovorio Ići, dali se moze spremati automatski na memoriju sms, a ne na SIM.
Im great in bed
I can sleep for days
nemoze,a to i mene buni,pregleda sam cijeli mobitel i nigdi nema opciju da spremi poruke na telefon jedino da ih rucno spremas sam,a to je malo iritirajuceIzvorno postao TheRoyalFlash
evo ja sam gledao i zapavo je vrlo jednostavno, kad napišeš poruku, stisnes ok i onda imaš opciju send koja je na 1. mjestu i aktiviras ju pritiskom na onu gore lijevu tiku ili pritiskom na "1"
a ko oces da spremi stisnes "2" ili moras strelicu dolje pa lijevi gumb, dakle ako koristis 1 ili 2 dođe ti na isto jer je razlika u različitoj tipci a ne u većem broju pritiskanja
a i ovo je praktično kada bolje razmislim jer nećeš morati svaki čas prazniti outbox jer nećeš SVE poruke sejvati, ok je ovo
Bookmarks