****** nije ni njemu lako, pola foruma mrzi nokiju!
Da, ovo 'LOL' je jedva nekako kroz zube, tj. prste istisnuo...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
****** nije ni njemu lako, pola foruma mrzi nokiju!
A cuj,sta ces.Ja npr. volim Nokiu(i Siemens,naravno).
Nokia RULES!!!!!!
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ti spadaš u 'main stream'. Komercijala! Loše... vrlo loše...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma da,a ti?Di ti spadas?![]()
U momke koji ti mogu pobrisat' post...
U biti on ti je SE obožavatelj pa mu ti sad lupi kontru...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Forumaš godine :)
Dobar!Poslao: dmi
U momke koji ti mogu pobrisat' post...
U biti on ti je SE obožavatelj pa mu ti sad lupi kontru...
![]()
![]()
Hehe.Pa svatko ima svoj ukus,zar ne?![]()
Meni je nokia ok, nekako, ma što vi rekli, imaju svoju draž, a osim toga meni (osobno) je gušt "rasturat" njihove izbornike. A, osim toga, stari latini su bili u pravu kad su rekli onu: De gustibus non est disputandum; tj o ukusima se ne raspravlja, makar oni tada nisu mislili na nokiu. Zato, Ljudi, koji je smisao ovog prepucavanja, svaki je mob dobar na svoj način, a kad bi postojao savršen mob, onda ovaj forum ne bi imao smisla. Ostanimo na konverzaciji, a ne na međusobnim prebucavanjima i sarkastičnim vrijeđanjima.
tagtag.com/izzycool
No, uvijek se nađu bebe koje će me popljuvati i nastaviti tjerati svoje
tagtag.com/izzycool
Vidiš stari latini su izumrli (tko zna zašto)...Poslao: izzycool
...stari latini su bili u pravu kad su rekli onu: De gustibus non est disputandum; tj o ukusima se ne raspravlja, makar oni tada nisu mislili na nokiu.
Možd' su i oni imali kriva vjerovanja...![]()
@dmi, ja znam zašto su stari latini i stari grci izumrli: bili su stari i nisu više mogli jeb***** i zato su i izumrli!
Možda su bili "stara škola" pa su se kakti malo stidili pa sve koke ošle onijem "barbarima" što ne pitaju i...
Poslao: dmi
Možda su bili "stara škola" pa su se kakti malo stidili pa sve koke ošle onijem "barbarima" što ne pitaju i...hehe
![]()
tagtag.com/izzycool
Bookmarks