Ovako imam doma jedan laptop kojemu je zaključan bios i neznam ga otključati.Jer postoji neki program koji bi otključao pasword.Tamo sam ograničen user
Ovako imam doma jedan laptop kojemu je zaključan bios i neznam ga otključati.Jer postoji neki program koji bi otključao pasword.Tamo sam ograničen user
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
prograni tipa erd commander ti mogu otkljucat samo password na account-u ali za bios password ti ne postoji softversko rješenje vec samo hardversko a to ti je da otvoris laptop i skines c-mos bateriju i par sekundi drzis kratko spojene zicice koje se stekaju na c-mos bateriju.jer u laptopu ti nije c-mos baterija kao na kompu u podnozju
DUKE II CMGSN
nisam probao ovo alio evo, to je neko softversko rjesenje da se bios restarta, pa valjda se i lozinka makne:
1. Udjes u MS-DOS
2. Napises mu DEBUG (u windows root direktoriju je)
3. Napises: o 70 2e pa stisnes enter
4. Napises: o 71 ff pa stisnes enter
5. Napises: q pa stisnes enter
6. Bios se resetao.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
sad znam zašto si tražio na PM onaj program, nevjerujem da bi ti to skinuo zauzima 670MB i služi za otključavanje passworda u windowsima kad ti netko postavi a neznaš ga
Za to trebaš restartat BIOS(clear CMOS), to možeš napravit na način koji je danijel rekao ili na način da otvoriš laptop i resetiraš ga preko jumpera ili pak tako da mu izvadiš onu bateriju na matičnoj
ja mislim ak si ogranicen user da nemres instalirat nikakav program.
Za BIOS nije bitno da li si ogranicen user ili ne. Promjana podataka u BIOS - u ne ovisi o operativnom sustavo, a daklaracija ovlastenja usera dio je Windows OS - a.Izvorno postao sipe
Bios mozes restartati na nacin kako su ti vec dvojca forumasa savjatovala, ili mozes saznati tocnu verziju BIOS - a i na netu pronaci serijski pass koji uvije pali bez obzira je li mijenjen ili ne! (rijesenje za vecinu verzija)
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
ovako otkrio sam da je verzija biosa sljedeća
IBM 1RETDHWW (3.13), 29.10.2004
evo točno sam prepisao što sad
Hehe, znam šta hoćeš, hacknuti admin passIzvorno postao sipe
![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
pa da kako sam glup jos napisem da se sa erd commanderom skida pass ali samo od windozaIzvorno postao milo dete
milo dete
DUKE II CMGSN
sve 5Izvorno postao ljevi
ali sipe nije rekao da bi on sebe htio staviti u admin grupu ili nešto takvoga, etc., već da mu je zaključan bios (i ne znam kako pokrenuti erd commander)
uglavnom razumjeli samo se
moras bootat s cdea onda ti se on digne kao operativni sustav i tamo imas start kao u windozama imas par razlicitih grupa alata i u jednoj od njih je alat locksmithIzvorno postao milo dete
pokrenes ga i onda ce te trazit da upises novi password i to je to ali nemoj pizdit jer ti se dize jedno tri do pet minuta ovisi o kompu
DUKE II CMGSN
da ali problem je u tome da moram upisati bios password da ga botam sa cd-aIzvorno postao ljevi
pa jesi li probao dal ti funkcionira ovo kaj sam ti ja reko???
probao ali ne radiIzvorno postao danijel_13
e neznam bas puno o tome, zapravo skoro nist. ali daj probaj ovaj pass pa javi el radi, bas me zanjima. pass: 237392G
jos sam nasao: prva- 23737fuab1234 , druga- 012345 i treca: 12ee3456-789b12cd-3456-e01234567890.
neznam dal ce ti ovo pomoc al to sam nasao na ibm-ovoj stranici za tu verziju bios-a. jedino nisam siguran jer se datumi ne poklapaju. al javi
Zadnji uredio danijel_13 : 11-03-2006 u 13:54
probao sam sve ali ne radiIzvorno postao danijel_13
naravno da ne radi, šta ti misliš, admin je stavio baš jedan od tihIzvorno postao sipe
![]()
Izvorno postao danijel_13
procitao sam gore u ranijem postu da postoje određene šifre koje prima ta verzija biosa bez obzira na postavljenu. Sve sto sam rekao je bilo u namjeri da covjeku pomognem.za ljude je grijesiti. btw te sifre sam nasao na IBM-ovoj stranici za tu verziju bios-a.Izvorno postao milo dete
to nisam znao
DUKE II CMGSN
a koja je to stranica
www.ibm.com
pretpostavka
DUKE II CMGSN
ali zasto ne napravis onako kako sam ti prvo rekao to ti zajamceno
DUKE II CMGSN
Tako je, resetiraj bios kako te uputio ljevi, tada u biosu podesi first boot da je CD-ROM i onda podigni ERD Comm i promjeni pass također po uputi od ljevog:
moras bootat s cdea onda ti se on digne kao operativni sustav i tamo imas start kao u windozama imas par razlicitih grupa alata i u jednoj od njih je alat locksmith
pokrenes ga i onda ce te trazit da upises novi password i to je to ali nemoj pizdit jer ti se dize jedno tri do pet minuta ovisi o kompu
Zar se ne oobrisu sve postavke u biosu ako ga resetiram?
Bookmarks