Zanima koji je seem koji bi obrisao ikonu ring styles na glavnom ekranu i da li postoji seem koji bi aktivirao bluetooth diodu da zmirka uvek kad je mreza aktivna?![]()
Zanima koji je seem koji bi obrisao ikonu ring styles na glavnom ekranu i da li postoji seem koji bi aktivirao bluetooth diodu da zmirka uvek kad je mreza aktivna?![]()
ring styles ikonu vratiš pomoću mma fileova, a ne preko seema.Izvorno postao popac86
ne postoji takav seem, koji bi palio BT diodu
koliko sam ja skuzio covjek pita za onu malu ikonicu na glavnom ekranu pored baterije??? Zar ne??? a za to nema rijesenja..
vidim da neki ne znaju da V3 ima na vanjskom dijelu kućišta, pored displaya plavu diodu koja signalizira upotrebu bluetooth veze..Izvorno postao jdabic1
na to je mislio.
ja sma prvi koji to ne zna al imam vremena da naucim..dobro to je drugi dio pitanja al prvi sam ocito ipak ja krivo skuzio!! imas pivu inovatoru i a za kartu javim!!!Izvorno postao Inovator
Baš si dobro primjetio! To je ono što jako žmiga kad nekog vraga "teleportiraš"Izvorno postao Inovator
A ja? Piva i to?
Zasad još nema riješenja, al neki čak rade i na tom...
Mada neznačajno, al eto, nekom "egzistencijonalno" pitanje
Zasto mislite da ne moze da ne moze da se obrise ikona, video sam takav ekran na netu(www.motomodders.net) koja nema ikonu za gprs a ni za ring styles. Samo stoje ikone za mrezu i bateriju,kao na SE.
Ajd ti malo bolje pročitaj o čemu se ovdje govori...Izvorno postao popac86
![]()
nešto o bluetooth diodi, a ne....
kad pišeš i pitaš budi konkretniji. jel misliš na gore statusnu ikonicu u godnjem desnom uglu koja simbolizira vrstu profila zvona? nju možeš maknuti preko skinaIzvorno postao popac86
Hvala Inovator,uspeo sam da je maknem.
Bookmarks