Hddi koji imaju do 80GB kapacitet, imaju jednu ploču.
Evo samo da ti dam još nešta što se meni događalo... Kad sam imao Bluetooth stick, kad ga ubacim u jedan USB port, on ga prepozna i sve radi... I u drgom je radilo i u svakom sljeedećem, sve dok se jednom nije dogodila greška (softwarevska) te kad bi ubacio bluetooth uređaj u neki port, mogao sam ga koristiti samo dok je komp tada bio uključen, kad bi ga ugasio, port u kojem je stajao usb više nije bio dostupan, te sam morao staviti u drugi...
I to ne samo da mi se dogodi jedanput, i onda 8 puta mogu raditi na bluetootho i znam da više neće ga ni u jednom prepoznati...
Radi se o komandi koju šalje bluetooth kompjuteru... noviji USB uređaji većinom imaju tipku reset, koja će refreshati memoriju u njemu i u računalu te ga prihvatiti ko novi uređaj i lijepo radit. Događalo mi se i često sa Vxxx motorolama... dakle i na kraju se zaključi da je windows neispravan...
Kako ja za take gluposti nemam veremena da prćkam, lakše mi je za 1H srušiti i staviti nove windowse, pa ako ti nije bed, probaj to... no opet, da na dva kompa odjednom... neznam, no neću reći da se nemože dogoditi...

Odgovori uz citat
Bookmarks