Gle ja imam Acer 5022 i meni stvar uredno šljaka. Doduše prije dok sam imao WinXP Home (koji sam dobio uz laptop) i imao nakrcano hrpetinu programa, sistem mi se uvijek rušio kad sam pokrenuo Trillian. No to je neki egzotični slučaj i stvarno ne znam. Sad sa svojim WinXP Pro SP2 Korporejt Edišn nemam nikakvih problema. Lik u Vipu mi je rekao da ne bi trebalo biti nikakvih problema sa Acer 5020 serijom...

Odgovori uz citat
! ovako, bsod se javlja nevezano jel ja imam ustekan externi disk il ne..., al postoji shema! naime, u vecini slucajeva se javlja kad je u pitanju neki veci transfer podataka, il kod przenja il kod ripanja dvd-a il kod premjestanja fajlova s diska na disk. primjer: ono, surfam i poklikam 4 tabova u mozilli i 4 stranice se ucitavaju i recimo da josh k tome nekaj premjestam il ripam (nije ni nuzno da to radim...), i velika je vjerojatnost da ce doc do bsoda. finta je da ako komp ne diram i u idle modu je, nema sanse da ce doc do bsod-a. il dok samo skidam neki file..., eto bsod-a. sad ovo pisem, prometa prek vodafone-a uopce nema, jedino winamp trosi malo resursa i to ti je to. nema sanse da ce doc do bsod-a.

Bookmarks