Misliš HSDPA? Ali ne očekujem previše ot toga svega. Mogu oni forsirat tehnologiju, ali džabe kad ona postane sama sebi svrha za veliku većinu korisnika. Ajd, živi bili pa vidili.
-ne znam ekipa koliko pratite uoćene članke iz t-mobile-a ali eto naletio sam na par zanimljivosti a radi se o 3G uslugama
-kako svi znamo preko njih još ne funkcionira video poziv ali ne samo da rade na tome nego rade i na mrežama 3,5 g a bogami i na ponudi mobitela koji će to pratiti
jedva čekam neki stroj tipa HSCD koji rastura brzinom prijenosa podataka a današnji 3g strojevi prema njemu ispadaju male bebe
abdbda
Misliš HSDPA? Ali ne očekujem previše ot toga svega. Mogu oni forsirat tehnologiju, ali džabe kad ona postane sama sebi svrha za veliku većinu korisnika. Ajd, živi bili pa vidili.
Kao prvo, pošto je to t-mobile usluga će sigurno biti jako povoljna, a drugo, ne znam s kim uopće možeš obaviti video poziv, s jednom ili dvije osobe?Izvorno postao abd
Možeš s NeReD-omMislim da je on treći.
![]()
žurio sam kaj se tiče kratice i naravno uzeo krivu koja označava jednu drugačiju stvar i drugi pojamIzvorno postao Drug Mile
u mom idealnom poimanju svijeta tehnologija služi nama i dostupna je svima pa se nadam da će ekipa koja odlučuje o takovim stvarima doći k sebi i normalizirati cijene a time uslugu učiniti dostupnijom većem broju korisnika-eto
abdbda
ajde mi reci koliko si podataka prenio preko 3g u zadnjih mjeces dana?Izvorno postao abd
mozes i samnom, ako ti se daIzvorno postao Drug Mile
![]()
Bookmarks