= Citat = Izvorno postao zappan
ti baš nisi pametan. to je sve što ti mogu reći na ovo što si tu ostavio. ako netko prizna u ime svih nas da nismo savršeni, ne umanjuje time svoju vlastitu ulogu. ali tebi to očito nije jasno, a meni je još manje jasno na što ciljaš ovim svojim postom i što želiš time postići.

generalno, ako ti se moderatori i njihovi postupci ovdje ne sviđaju, usrećit ćeš mnoge kojima se ti svojim postupcima na forumu ne sviđaš, ako odeš s foruma. zašto da se jadan živciraš oko loših i neprincipijelnih moderatora kad možeš živjet svoj život i bez njih.
ne ti nisi pametan,kad se tako mora izraziti, ja bas nsita nisam htio postici ovim prijasnjim postom. da sam dobio nekek - reputacije zbog recenice koja je openita,i to bez razloga,ali ocito je toliko pogodilo moderatore, da su oni pametni trebali si to zanemariti i nikom nista,ali smeta ih jer GOVORIM ISTINU.
hehe

= Citat = Izvorno postao zappan
generalno, ako ti se moderatori i njihovi postupci ovdje ne sviđaju, usrećit ćeš mnoge kojima se ti svojim postupcima na forumu ne sviđaš, ako odeš s foruma. zašto da se jadan živciraš oko loših i neprincipijelnih moderatora kad možeš živjet svoj život i bez njih.
e fakat te necu usreciti, jos ostajem...

= Citat = Izvorno postao RAUL
Evo i forum admin vrijedja clanove foruma, pa gdje smo stigli???@zappan pa zar se smatras strucon osobom da si mozes dopustiti da odlucujes tko je pametan a tko nije????Koliko ja znam to si mogu dopustiti samo psiholozi ili psihijatri, tj. strucne osobe.Zar su i to ovlasti administratora ovog foruma???Nemoj me krivo shvatiti ali mislim da to nije dolicno jednom administratoru
pa eto vidite kakvi ljudi vode ovaj forum.. to si admini ne smiju dozvoliti... ne smiju imati ljede koji su im drazi od drugih...ne zasluzujes ovaj forum zappane.
potpisujem sve sto si reko RAULE

= Citat = Izvorno postao Pharcyde
@khideg

promjenio sam misljenje zato kaj si na dvije negativne izjave o tvojoj malenkosti odgovorio "bas me zanima sto ce ljudi reci na ovo?". sto se tice tvoje "ovisnosti" o forumu nemam ti kaj reci, iskreno od tebe nisam cuo nista sto sam trebao zapamtiti kao niti nikakvu korisnu informaciju, mozda nisam obracao dovoljno pozornost na tvoje poruke pa zato... treba vidjeti kod drugih clanova (starijih) trebas li biti moderator i gdje. Ja uz tvoj nick dobivam samo sliku vip bodova na racunu, tako da ti ne mogu reci da li zasluzujes nesto ili ne. Zbog "angaziranosti" mozda i zasluzujes, kad si vec ovdje po cijeli dan...
cuj, jos davno prije, sam mislio mozda ima nade da ovaj forum bude nesto, mozda i ja mogu pridonjeti tome u smislu moderiranja necega, dugo sam na netu, mogu prakticki dosta toga iznjeti i pripomoci, cak da duze na netu od 90% ljudi, ali ne.. celni ljudi su me ismijali,... sad ne zelim vise tako nesto na ovom forumu..

sad samo pomognem tu i tamo kojem dobrom covjeku i to je to.
zato me vjerojatno nisi primjetio kao neke ljude ovdje..

no stvarno SODOM je legenda od covjeka i moderatora, da on ima svoj forum poput ovoga bio bi 100x bolji..

legendo..!!!