@Bimbi
naravno da je OK.
@khideg
promjenio sam misljenje zato kaj si na dvije negativne izjave o tvojoj malenkosti odgovorio "bas me zanima sto ce ljudi reci na ovo?". sto se tice tvoje "ovisnosti" o forumu nemam ti kaj reci, iskreno od tebe nisam cuo nista sto sam trebao zapamtiti kao niti nikakvu korisnu informaciju, mozda nisam obracao dovoljno pozornost na tvoje poruke pa zato... treba vidjeti kod drugih clanova (starijih) trebas li biti moderator i gdje. Ja uz tvoj nick dobivam samo sliku vip bodova na racunu, tako da ti ne mogu reci da li zasluzujes nesto ili ne. Zbog "angaziranosti" mozda i zasluzujes, kad si vec ovdje po cijeli dan...
@whiteboy
znam za to, koristim ju svaki put kada dodjem, ali mislim da bi uz nju bio koristan i link "pogledaj odgovore na tvoje postove" jer za nekoga tko je angaziran u puno tema to povecava efikasnost... ovako uvijek postoji sansa da ces zaboraviti nesto.
Svjestan sam da smo svi ljudi, ali pokusavam reci da su i s druge strane takodjer ljudske osobe s nazovimo to inteligencijom i osjecajima pa bi obadvije strane trebale biti vise fleksibilne u mogucim sukobima... fora s citanjem pravila na forumu ti je nesto poput onog "slazete li se s gore navedenim" kad instaliras neki program, to ne cita nitko. nedavno je jedna tvrtka uvrstila u taj ugovor recenicu gdje nudi podosta americkih zelembaca tko nazove broj taj i taj... nakon bezbroj daunlodanja programa i ako se dobro sjecam tri mjeseca se javio neki lik... imagine that
@zappan
poruka primljena. nadam se da mi nece trebati ta opcija, ali OK...
shvacam da sve vuce svoje odgovornosti, a i sam sam je nekad preuzimao po irc-u, forumima - tudjim i svojim, sajtovima - tudjim i svojim i sl... da ne bude da je problem u neinformiranosti...
jos da kazem samo jedan prijedlog (zurim se opako pa sorry kaj odmah ovdje pisem...), ubuduce cu otvoriti posebne teme ako imam kaj za reci: tvoj jedan od pametnijih poteza koji bi mogao napraviti bi bio da ogranicis slanje slika tako da se salju samo u obliku thumba, preglednije je i kulturnije... da se ne dogadjaju ovakve stvari s jos glupljim izgovorima "nije mi se dalo".
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19486&page=3
Pozdrav...

...

Bookmarks