@Pharcyde - meni bi bilo jako drago da si u trenutku kad si na taj offtopic koji si naletio (da bio je moj, ali se više ne sjećam u kojoj temi, niti je u ovom trenu bitno tražit nešto što je potonulo na forumu neaktivnošću teme), ili na moju krivu reakciju ako si smatrao da je kriva, kliknuo na ikonu i dojavio svoje mišljenje.
najkraće moguće - čim primijetiš da nešto ne štima, reagiraj na to. i ti i svi drugi, jedino reakcijama članova možemo primijetiti ako griješimo. dok nitko ne reagira, niti mi nemamo osjećaj da nešto nije u redu ako nije.

= Citat = Izvorno postao Pharcyde
= Citat = Izvorno postao zappan
ako ne vjerujete moderatorima i administratorima foruma, razmislite još jednom zašto ste ovdje. ja se ne bih zadržavao na forumu za kojeg bih ocijenio da moderatori i administratori rade protiv dobrobiti foruma.
Da su svi slicni kao ovaj koji mi objasnjava kaj je to offtopic vjeruj mi ne bi bio ovdje toliko dugo.
na ovo sam ti već odgovorio, vidi prošli post. ukratko - imaš pravo otvoriti temu gdje ćeš navesti o čemu se radilo i gdje, uputiti kritiku moderatoru njegovim nickom a ne općenito i dati svoje viđenje situacije i mogućnost kako bi moderator trebao reagirati na tako nešto.

ako zbog bilo čega smatraš da nije u redu da to napraviš javno pred svim članovima foruma, možeš istu primjedbu i svoj prijedlog postupanja u takvoj i sličnim situacijama uputiti i meni na PM pa ću ja s moderatorima samo podijeliti tu kritiku i prijedlog, ili samo s prozvanim moderatorom ako zatražiš i toliku razinu diskrecije.