= Citat = Izvorno postao Pharcyde
promjenio sam misljenje o tebi khideg "nesreco"... ti si legenda...
hvala, cime sam zasluzio mjenjanje tvog misljenja?

= Citat = Izvorno postao marko6630
nisam se žalio na whiteboyev post BAŠ ZATO ŠTO SE SA TIM POSTOM SLAŽEM, te sam baš i upozorio da je moj post ISTOG sadržaja izbrisan. Tvoj sarkastični odgovor samo pokazuje da je nazivanje tebe 'malim' (što je bila samo benigna zafrkancija, imam buraza tvojih godina kojeg zovem mali) bilo opravdano, te taj odgovor takodjer dovodi u pitanje tvoju zrelost i sposobnost obnašanja (odgovorne) funkcije moderatora. Da mene Drug Mile ili netko drugi sa 30+ godina nazove malim, nikom ništa
ja takoder mislim da oglasnik treba jos jednog dodanog moderatora , pri tome ne mislim da kinfa ne radi dobro, radi i svaka mu cast, ali drugi mod bi uskocio u vrijeme kad on ne moze biti na netu i stvar bi bila savrsena..

= Citat = Izvorno postao Pharcyde
Ja sam spreman da ne budem u svakom trenutku faca... frajer 24/7 i to... pitanje je jesu li neki od moderatora dovoljno samosvjesni da priznaju svoje neznanje i greske? Govorim i ubuduce, a ne samo za proslo vrijeme...
a cuj, ja na ovom forumu jesam 24/7 prakticki i zanm dosta sto se dogada cak mogu reci bez imalo suzdrzavanja da sam vise na forumu od 80% moderaotra vamo, no to ti nema bas neke veze ovdje, tako da neces s time nsita postici.

= Citat = Izvorno postao Bimbi
Evo...ja grijesim!
eh, ti si jedini od modova koji to priznaje svaka cast.