@zappan

CMIAW, ali cini mi se da si ti bio taj koji je negdje napisao nesto tipa "sva sreca sto vip prekida pozive nakon sat vremena" na sto sam ja odgovorio "zar to ne rade svi?", a ti si onda "uredio" moj post takodjer ostavljanjem obavjesti da za to otvorim novu temu... eto ako si ti sad znas na kaj ciljam i mozes i sam to pronaci jer ova pretraga na forumu meni bas ne lezi najbolje i samim time se ne snalazim, pokusao sam pronaci doticni thread, ali uzalud...

ako to nisi ti bio onda sorry... ali i u tom slucaju mozes potraziti i vidjeti tko je bio, a tko nije...

ako ne vjerujete moderatorima i administratorima foruma, razmislite još jednom zašto ste ovdje. ja se ne bih zadržavao na forumu za kojeg bih ocijenio da moderatori i administratori rade protiv dobrobiti foruma.

Da su svi slicni kao ovaj koji mi objasnjava kaj je to offtopic vjeruj mi ne bi bio ovdje toliko dugo.

Na newsima sam recimo oko 6 godina, vecinom sam lurkao na pocetku, sad se zahebavam na vecini grupa, ali na gsm ne - *mase svima koji ga znaju s njuza*... upozoravam ljude na OT poruke i objasnjavam im (kad znam) kako i zasto... tako i ovdje, ne lupam poruke bezveze da se vidi kak sam ja faca s velikim brojem postova, radje citam i gledam... clan sam bezbroj foruma od kojih mali broj vrijedi, nakon nekog vremena lutas samo onim favoritima koje nisi izbacio... ovaj forum sam lurkao duuugo vremena dok nisam odlucio regati se i sam ostaviti pokoju pametnu ako ju znam. Ekipi tupim jedno te isto kad mi se javljaju s porukama "news grupe, kako i zasto", saljem im linkove, objasnjavam im itd...

mogu li ja biti moderator novog podforuma "News grupe"?? LOL

Usput znam da je OT, ali kad se vec razvezla prica - vB forum mi nikako ne lezi... nema "pogledaj zadnje postove od zadnje posjete" niti "pregledaj odgovore na tvoje poruke", a tako isto mi "trazilica" ne lezi - primjer, trazio sam kako na motorolu prebaciti javu preko BT-a i nisam nista konkretno nasao osim nekakvi bulaznjenja o ko zna cemu... a da otvorim novu temu vjerujem da bi dobio standardni odgovor br. 1) "Pretrazi stare postove" dok bi bio sretan ako mi netko ne bi opsovao nesto + nazivao me idiotom, mamlazom, ili kretenom ili sl. (mozda cak i ne bi, ali takav se dojam dobiva nakon nekog vremena, ne kazem da bi mi to neko od moderatora natuknuo nego neki od "ekipice"...).

No bitno je da -s-v-i- moderatori tocno znaju kaj je offtopic, a kaj nije... to je tesko znati, pa svaka cast... nesto tipa; istina je svakome drugacija...

Ja predlagati nekome kako da se ponasa ne zelim, govorim opcenito o svim stvarima - vecinom losim - problemima na forumu koje bi svatko mogao shvatiti da pazljivije procita. Dobre stvari svi znamo i nije nam cilj hvaliti svoje konje nego ispravljati greske. Sterilne informacije Zappan dana xx.xx. u forumu "xy" je rekao "xy" ne zelim niti imam volje traziti svaki put kad negdje zapnem.

Stvar je u tome da me neke stvari lagano iritiraju jer su licemjerne, ne zato kaj nemam pametnijeg posla niti zato kaj volim pljuvati po ljudima. Vec sam rekao da je ovo moj forum slusao bi ekipu kaj mi ima za reci i ako bi svi htjeli da zbog modernizacije i normalizacije foruma stavim "Idiot" ispod nicka stavio bi ga.

Ja sam spreman da ne budem u svakom trenutku faca... frajer 24/7 i to... pitanje je jesu li neki od moderatora dovoljno samosvjesni da priznaju svoje neznanje i greske? Govorim i ubuduce, a ne samo za proslo vrijeme...

nadam se da me kuzite...