Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    OMNIA
    Operater
    HTmobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    Evo, nešto konkretno; mali Kinfa, moderator Oglasnika, brise moj offtopic na Sezamov oglas za prodaju MS Duo 1GB kartice (koji je bio namijenjen onoj nesreci khidegu i opetovanom njegovom pokusaju da uvali lovu na VIP racun)-potpuno opravdano, da ne bi bilo zabune, ali isti takav whiteboyev post, http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=11

ne brise... Da se, razumijemo, mene to ne smeta, whiteboyev post je na mjestu i treba biti vise takvih, ali kriteriji bi trebali biti isti za sve forumase, a ne se razlikovati s obzirom na moderatorski status!
    sorry Veliki Marko6630, da si pogledao kad sam zadnji put bio online na forumu vidio bi vrijeme da je taj post napisan u ono vrijeme kada nisam bio na forumu, ne mogu biti cijeli dan na forumu i čekat da neko napiše neki post i da odmah reagiram, valjda ne znaš da slobodno koristiš gumb ako se žališ na neki post [što je u toj temi Sezam i napravio, a ja odreagirao]... da se razumijemo, kriteriji su isti bez obzira na moderatorski status......
    Zadnji uredio kinfa : 28-02-2006 u 16:51
    ________Download________

Zatvorena tema

Slične teme

1. Nokia - moderatori
    By Gen Mo'Kai in forum Moderatori
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-03-2004, 20:55
  2. Moderatori Siemensa, gdje ste ?
    By Sljaka in forum Moderatori
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-12-2003, 01:49