Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    Evo, nešto konkretno; mali Kinfa, moderator Oglasnika, brise moj offtopic na Sezamov oglas za prodaju MS Duo 1GB kartice (koji je bio namijenjen onoj nesreci khidegu i opetovanom njegovom pokusaju da uvali lovu na VIP racun)-potpuno opravdano, da ne bi bilo zabune, ali isti takav whiteboyev post, http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=11

ne brise... Da se, razumijemo, mene to ne smeta, whiteboyev post je na mjestu i treba biti vise takvih, ali kriteriji bi trebali biti isti za sve forumase, a ne se razlikovati s obzirom na moderatorski status!
    e jako dobro receno,,bas me zanima sto ce ljudi reci na ovo?

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nego bi se sada trebao javiti moderator

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb

..a eto moram i ja nekaj reči(pa makar me zbanali)
    Moderatori nisu savršeni i nemreju visit na forumu,kao ja.Moraju imat dobre živce za svakakve naše nebuloze .Kao recimo moj moderator Sodom.Čovjek je stvarno OK.i uvijek mi je pomogo.Kad sam došla fakat nisam ništ znala,ali učimo se.Tak da ovim novim nemrem zamjerit kad fulaju temu ili post.A pravila foruma nisam(još) pročitala i nečitam ih nigdje,kao i večina ostalih.Neke stvari kad tražim u tražilici mi izlista,ali obično nema potpuni odgovor ili je nekak drugačije definirano.Onda pitam na PM i sve ok.
    Jedino me razljutio Zappan zbog kockica,ali i tu nepravdu sam preboljela.Ah ljudski je griješiti,a i opraštati.
    Slažem se i sa ovom tvdnjom da se svašta piše samo da se namakne broj posteva,a da neki nemaju pojma o čem se radi..al glavno da je u diskusiji.
    E pa sad pošto mi netrebaju kockice,a ni pozitivne reputacije (što bi rekli netrebam se nikom uvlačit...jelte),uživam u ovom forumu i u pametnim ljudima koji ga uređuju iliti moderiraju.Učim se, još puno toga neznam!
    Pozdrav

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili
    ..a eto moram i ja nekaj reči(pa makar me zbanali)
    Moderatori nisu savršeni i nemreju visit na forumu,kao ja.Moraju imat dobre živce za svakakve naše nebuloze .Kao recimo moj moderator Sodom.Čovjek je stvarno OK.i uvijek mi je pomogo.Kad sam došla fakat nisam ništ znala,ali učimo se.Tak da ovim novim nemrem zamjerit kad fulaju temu ili post.A pravila foruma nisam(još) pročitala i nečitam ih nigdje,kao i večina ostalih.Neke stvari kad tražim u tražilici mi izlista,ali obično nema potpuni odgovor ili je nekak drugačije definirano.Onda pitam na PM i sve ok.
    Jedino me razljutio Zappan zbog kockica,ali i tu nepravdu sam preboljela.Ah ljudski je griješiti,a i opraštati.
    Slažem se i sa ovom tvdnjom da se svašta piše samo da se namakne broj posteva,a da neki nemaju pojma o čem se radi..al glavno da je u diskusiji.
    E pa sad pošto mi netrebaju kockice,a ni pozitivne reputacije (što bi rekli netrebam se nikom uvlačit...jelte),uživam u ovom forumu i u pametnim ljudima koji ga uređuju iliti moderiraju.Učim se, još puno toga neznam!
    Pozdrav
    Ti ces ovdje tesko pobrati ban!

A kockice...pa i bez njih se snalazis!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Zatvorena tema

Slične teme

1. Nokia - moderatori
    By Gen Mo'Kai in forum Moderatori
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-03-2004, 20:55
  2. Moderatori Siemensa, gdje ste ?
    By Sljaka in forum Moderatori
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-12-2003, 01:49

Bookmarks

Pravila postanja