Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ rospaya: ja sam tu dosla kao totalni pocetnik i nisam znala prakticki ni upaliti mob...da se tako izrazim...u siemens podforumu su stvarno ok ljudi...pitala sam razne gluposti i objasnjavali su mi po 1000 puta jedno te isto da bih neke stvari shvatila...tako da ne bih bas rekla da pocetnicima nije tu mjesto...mozda moderatori jesu strozi,ali pravila postoje i njih treba postivati...da ih se postiva onda oni ne bi bilo potrebe da oni uopce interveniraju i ove rasprave uopce ne bi bilo...
    nikada nisam pokupila niti ban niti opomenu...ali da pokupim,vjerovatno bi bilo zbog moje greske a ne "strogoce" modova...do sad nisam ni jednom skuzila da je netko pobrao ban jer se nije svidao nekom od modova...
    a ako je strogo banati nekoga jer je nekog vrijedao,psovao ili po n-ti put otvarao istu temu...onda stvarno ne znam...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obicno ne reagoram na ovakve teme, jer teze kakve su iznesene u ovoj raspravi ne dozivljavam osobno, a shvacam da uvijek ima ljudi razlicitih misljenja i stavova od moga, pa im tako shodno navedenomu, nece npr. odgovarati atmosfera na ovome forumu, koja meni vrlo odgovara.

Nego rospaya, ne radi se sada tu konkretno kome ces nedostajati, a kome ne. Meni bi nedostajao svaki clan koji ima kvalitetnoga znanja i volje da to znanje podijeli ovdje na forumu sa zajednicom. Ako imas nevedeno i ti ces mi nedostajati.

Sto se banova i odluka modova tice. Znam da su utemeljene, znam da nisu samoinicijativno donesene, znam da uvijek postoji kontrola unutar tima koji vodi forum i znam da niti jedan clan nije kaznjen bez razloga. Tome svjedoce i teme koje se otvaraju u dijelu foruma koji ostalim clanovima (osim tima koji vodi forum) nije vidljiv, u kojima se neke modove i pozove na odgovornost radi mjera koje poduzimaju, te se kazne niveliraju, a ako utvrdimo da je dodijeljena eventualno neopravdana kazna, ona biva povucena bez ikakve posljedice za clana, ili ne biva niti dodijeljena!

Da ne pricamo previse uopceno. Ja sam odgovoran za svoj dio foruma. Ja sam mod u Digitalnoj fotografiji. Ne znam jesi li ikada otvarao taj dio foruma i da li uopce dijelis interes za nevedenu tematiku, ali ja te molim da ako znas za i jednoga clana, koji je u tome dijelu foruma naisao na moje nerazumijevanje, sikaniranje ili moju nespremnost da mu pognem, da ga navedes. Jednako tako nadji koje sam ja to kazne prerigorozno ili neopravdano dodijelio.

I za kraj, od kada sam preuzeo taj dio foruma, trudio sam se i trudim se da stvari sto bolje strukturiram i povezem, kako bi dio foruma koji uredjujem bio sto kvalitetniji i sto vise obilovao korisnim informacijama. Napisao sam opsezne tutoriale i savjete, otvorio gomile postova sa manje vise svim korisnim linkovima koji nesto vrijede. S obzirom na sve navedeno, ako nekada ipak zatrazim od nekoga clana da malo pogleda po tome dijelu podforuma, ne mislis li da je to s obzirom na gore navedeno, i opravdano?

I jos sitnica. Na dijelu foruma za koji sam ja zaduzen najvise pitanja postavljaju upravo nevi tek regostrirani clanovi, koji su se i registrirali da dobiju neku informaciju i ja jamcim da nikada nisu naisli na moje nerazumijevanje...ako znas kojega, kako rekoh javi!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Obicno ne reagoram na ovakve teme, jer teze kakve su iznesene u ovoj raspravi ne dozivljavam osobno, a shvacam da uvijek ima ljudi razlicitih misljenja i stavova od moga, pa im tako shodno navedenomu, nece npr. odgovarati atmosfera na ovome forumu, koja meni vrlo odgovara.

Nego rospaya, ne radi se sada tu konkretno kome ces nedostajati, a kome ne. Meni bi nedostajao svaki clan koji ima kvalitetnoga znanja i volje da to znanje podijeli ovdje na forumu sa zajednicom. Ako imas nevedeno i ti ces mi nedostajati.

Sto se banova i odluka modova tice. Znam da su utemeljene, znam da nisu samoinicijativno donesene, znam da uvijek postoji kontrola unutar tima koji vodi forum i znam da niti jedan clan nije kaznjen bez razloga. Tome svjedoce i teme koje se otvaraju u dijelu foruma koji ostalim clanovima (osim tima koji vodi forum) nije vidljiv, u kojima se neke modove i pozove na odgovornost radi mjera koje poduzimaju, te se kazne niveliraju, a ako utvrdimo da je dodijeljena eventualno neopravdana kazna, ona biva povucena bez ikakve posljedice za clana, ili ne biva niti dodijeljena!

Da ne pricamo previse uopceno. Ja sam odgovoran za svoj dio foruma. Ja sam mod u Digitalnoj fotografiji. Ne znam jesi li ikada otvarao taj dio foruma i da li uopce dijelis interes za nevedenu tematiku, ali ja te molim da ako znas za i jednoga clana, koji je u tome dijelu foruma naisao na moje nerazumijevanje, sikaniranje ili moju nespremnost da mu pognem, da ga navedes. Jednako tako nadji koje sam ja to kazne prerigorozno ili neopravdano dodijelio.

I za kraj, od kada sam preuzeo taj dio foruma, trudio sam se i trudim se da stvari sto bolje strukturiram i povezem, kako bi dio foruma koji uredjujem bio sto kvalitetniji i sto vise obilovao korisnim informacijama. Napisao sam opsezne tutoriale i savjete, otvorio gomile postova sa manje vise svim korisnim linkovima koji nesto vrijede. S obzirom na sve navedeno, ako nekada ipak zatrazim od nekoga clana da malo pogleda po tome dijelu podforuma, ne mislis li da je to s obzirom na gore navedeno, i opravdano?

I jos sitnica. Na dijelu foruma za koji sam ja zaduzen najvise pitanja postavljaju upravo nevi tek regostrirani clanovi, koji su se i registrirali da dobiju neku informaciju i ja jamcim da nikada nisu naisli na moje nerazumijevanje...ako znas kojega, kako rekoh javi!
    Ako je sve tako kao sto pises, svaka cast... Nisam nikada isao na taj dio foruma niti me zanima ta tematika, ali jos uvijek stojim pri tome da je forum (govorim opcenito i samo o onim forumima koje pratim, molim da se ostali ne uvrijede) prehladan i nije pogodan za pocetnike (ne mislim na pocetnike u nekoj bransi, nego u komunikaciji na forumima) i one koji neznaju kako instalirati ovo, jel se moze ono itd.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Zatvorena tema

Slične teme

1. Nokia - moderatori
    By Gen Mo'Kai in forum Moderatori
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-03-2004, 20:55
  2. Moderatori Siemensa, gdje ste ?
    By Sljaka in forum Moderatori
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-12-2003, 01:49

Bookmarks