John @ Mostar - Rospaya nije tip koji ce se rasplakati zbog neceg ovak banalnog...
U ovome kaj je rekao ima necega. Meni recimo smeta forsiranje nekih moderatora i sama demonstracija sile od istih. Neke teme se zakljucavaju bez razloga, pa se onda otvara nova i odmah standardni ulet "pretrazi stare postove" - lik ce otici i nista nece skuziti.
Damn, kaj je tesko nekom prekopirati odgovor i poslati ga? Pa WTF?! Dio ekipe kao da udara nosom od vrata i totalne su zbunjole, a drugi dio su face "pretrazi stare postove" i "to je vec bilo" stavom...
Pretrazi stare postove -samo u nekim slucajevima pali- a u vecini ne. Trazit ce jednu stvar, a imat ce desetak otvoreni tema gdje se je islo u offtopic, ali ne onaj doslovni pa opet nista nece naci.
Recimo onaj lik kaj ima curu na avatru stalno nudi neke vip i simpa bonove kajjaznam kaj sve ne, u par stvari sam vidio lika kak tvrdi nekaj o cemu nema pojma, a recima da na 6000 clanova dolazi duplo vise nereganih koji ce procitati njegove nebuloze i vjerovati u to. Primjer je "Tele2 nagradna igra" i oglasnik sekcija.
Primjere vam necu traziti, imam pravo se izjasniti kao i sto vi imate pravo delat kaj hocete. NHF ofkors...
Samo problem je u tome kaj neki nisu zasluzili da imaju status moderatora. Ima OK ekipe i svaka vam cast na tome, no ima pojedinaca zbog kojeg ovaj forum zaobilazi velik broj mojih poznanika koji jednostavno kazu - se*onje s cafe mobil...
Takodjer mi se gade ulizice... poput ovog 14godisnjeg Johna Frusciantea - stari moj nemas pojma tko je lik i upadas mu s ovom spikom... mene je briga hoce li otici ili ne jer dajem ruku u vatru da zna vise o gsm tehnologijama od tebe i spremniji je pomoci nego velika vecina clanova.

Bookmarks