a valjda egzibicija za publiku....Izvorno postao JA_SAM
@darac.os: ne čita ti pjesme iz moba i iz kartice samo zato što je optimiziran za motorole... drugačije su adrese. trebalo bi editirati aplikaciju, a to nije jednostavno....
a valjda egzibicija za publiku....Izvorno postao JA_SAM
@darac.os: ne čita ti pjesme iz moba i iz kartice samo zato što je optimiziran za motorole... drugačije su adrese. trebalo bi editirati aplikaciju, a to nije jednostavno....
Ljudi kak staviti pjesme u playlistu? Isnalirao sam winamp al nemogu pjesme stavit u playlistu?
A zasto uopste koristis taj DAP - kad je moguce na v360 staviti iTunes ili Media viewer?Izvorno postao Crash&Burn
btw. postoji i novija verzija tog player-a (skinuta sa KRZR)
http://www.uploading.com/files/WDRR0IUN/Dap.zip.html
Al mi nece niti iTunes pokrenut pjesmu, tj nemogu pjesmu stavit u playlistu. Mores mi reci kak se to radi?
Stavi zadnju verziju (http://www.e398mod.com/content/view/458/62/ ) kad ga pokrenes - pokreni opciju update db i tad ce ti staviti sve pesme na kartici u playlistu.
Mob ni nece pokernuti tu novu verziju
A kako ga pokreces,dali si podesio one precice?
dali znate kako da promjenim da kad mi je mobitel preklopljen kad mi svira npr:winamp da mogu prebacit s jedne pjesme na drugu da nemoram otklopit mobitel sa onim tipkama sa strane probal sam sa p2k menu editor da mi je jedna tipka sluzi za joystic dolje a druga za menu(srednji joystic) ali ne radi.....
jel zna ko kak to naštimat tak da mi služi ko !mp3 ?!
svaka cast iTunesima, ali ako se ne varam sa njima ne mozes niti mjenjat volume niti prebacivat stvari dok je v360 zaklopljen. Kod DAP-a se barem moze mjenjat volume.Izvorno postao JA_SAM
DAP
Neznam odakle ti ta ideja da nemoze da se pojacava zvuk(pritisnes samo gore/dole),a muziku prebacujes na karticu(/b/mobile/audio/ ) tj. isto kao sto i obicno ubacujes-nevezano za iTunes.
All download slots assigned to your country (Croatia) are in use. We apologize for the inconvenience.Izvorno postao JA_SAM
Please try again later.
![]()
![]()
![]()
ehm, lijepo bih molio za reupload
Bookmarks