meni ovaj plejer radi super, bas mi je tako nesto trebalo...![]()
pozzz, ljudi, korisstio sam upstva koja ste dali za ubacivanje winampa u fon preko moto midlets manegera, koda sam ubacio program nestale su mi aplikacije koje sam vec imao(safe, mp3 player koje idu uz telefon) tj. stoji mi samo jedna ikonica i nakon restartovanja telefona, pojavila mi se poruka the aplication is out of date.verify time and date in initial setup.Kada sam otisao u aplikacije bio mi je samo winamp.Da li da izbrisem tu ikonicu, u kojoj se nalaze sve aplikacije koje su bile na telefonu pre nego sto sam ubacio winamp, moj telefon je motorola L7. pozdrav
meni ovaj plejer radi super, bas mi je tako nesto trebalo...![]()
Evo ako nekom treba 1.3 verzija te aplikacije(sa iTunes skinom)
http://mobilesource.ca/files/iTunes%20Mobile%201.3.zip
ne baš vezano uz topic .....
kad sam išao instalirat v360v nađe ga i instalira....
ali kad mi se javi da instalira usb composite divice....mi se javi ovo...
..."This device cannot start. (Code 10)"....kaj da radim jer bez p2k drivera nemogu p2k programe pokretat.... a po tome ni umetnut ovaj winamp u mob....tnx unaprijed....![]()
E,pozdrav. Ja sam imao isti problem ali sam ga rijesio na sljedeci nacin: Downloadao sam driver update za XP , instalirao , nakon toga restartao PC i sad radi, update tog drivera i ostale programe kao sto su Moto MidMan i svi moguci P2K programi ....mozes skinut sa mojeg site-a . Probaj pa javi dal radi, ako ne uspijes javi se na PM ili mail . See you WWW.MOTOZERO.TKIzvorno postao dr@gon
E da i upisi se u guest book![]()
meni winamp neradi!!!!
instalirao sam ga i kada idem dodati pjesme ode na add i nema nist!
u cemu je problem? mob je l7
e ljudovi ja ubacio na w800 al isto nemogu ubacit mp3. u playlist...možda i proradi pokušavam sve sam instaliro...i ušo u program i radi al nemogu ubacit pjesme...uf...
Ako mogu da pitam,koji ce ti to?Zar w800 nema integrisan player koji je mnogo bolji od ovog?Izvorno postao darac.os
a valjda egzibicija za publiku....Izvorno postao JA_SAM
@darac.os: ne čita ti pjesme iz moba i iz kartice samo zato što je optimiziran za motorole... drugačije su adrese. trebalo bi editirati aplikaciju, a to nije jednostavno....
Ljudi kak staviti pjesme u playlistu? Isnalirao sam winamp al nemogu pjesme stavit u playlistu?
A zasto uopste koristis taj DAP - kad je moguce na v360 staviti iTunes ili Media viewer?Izvorno postao Crash&Burn
btw. postoji i novija verzija tog player-a (skinuta sa KRZR)
http://www.uploading.com/files/WDRR0IUN/Dap.zip.html
Al mi nece niti iTunes pokrenut pjesmu, tj nemogu pjesmu stavit u playlistu. Mores mi reci kak se to radi?
Stavi zadnju verziju (http://www.e398mod.com/content/view/458/62/ ) kad ga pokrenes - pokreni opciju update db i tad ce ti staviti sve pesme na kartici u playlistu.
Mob ni nece pokernuti tu novu verziju
A kako ga pokreces,dali si podesio one precice?
dali znate kako da promjenim da kad mi je mobitel preklopljen kad mi svira npr:winamp da mogu prebacit s jedne pjesme na drugu da nemoram otklopit mobitel sa onim tipkama sa strane probal sam sa p2k menu editor da mi je jedna tipka sluzi za joystic dolje a druga za menu(srednji joystic) ali ne radi.....
jel zna ko kak to naštimat tak da mi služi ko !mp3 ?!
Kako mislis kak ga pokrecem? Koje precice?Izvorno postao JA_SAM
e da ak vam nije greda da mi neko posalje seem sa tim precacima jer sam to pokusavo izmjenit al mi ne ide. (mislim na ovaj iTunes sta sam skinuo s e398mod.com, jer mi preceac ne radi nakon sta sam ga instaliro pa mi treba taj seem da ga uopce pokrenem)
Evo seem
http://www.uploading.com/files/PG2C8..._0005.zip.html
(menu+5 pokrece iTunes)
thnx, radiIzvorno postao JA_SAM
![]()
All download slots assigned to your country (Croatia) are in use. We apologize for the inconvenience.Izvorno postao JA_SAM
Please try again later.
![]()
![]()
![]()
ehm, lijepo bih molio za reupload
svaka cast iTunesima, ali ako se ne varam sa njima ne mozes niti mjenjat volume niti prebacivat stvari dok je v360 zaklopljen. Kod DAP-a se barem moze mjenjat volume.Izvorno postao JA_SAM
DAP
Neznam odakle ti ta ideja da nemoze da se pojacava zvuk(pritisnes samo gore/dole),a muziku prebacujes na karticu(/b/mobile/audio/ ) tj. isto kao sto i obicno ubacujes-nevezano za iTunes.
Prebacivanje muzike nikad nije bio problem. Mislio sam na previous/next mjenjanje pjesama.Izvorno postao JA_SAM
Na iTunesima koji su dosli sa yuet1.8 bocna up/down tipka nije radila apsolutno nista dok je mobitel zaklopljen. Nove tunese ne mogu pokrenut preko shortcuta cak ni kada sam ubacio tvoj seem. Nadalje, nakon reseta blokira mi mobitel i moram vadit bateriju. Nakon vađenja baterije se upali uz poruku tipa "incorect application date" no i dalje tunse ne mogu pokrenut preko shotcuta meni+5. DAP mi je oduvjek bio solidan. Bocne tipke rade, program je intuitivan, a jedini nedostatak je rucno kreiranje playliste. Ovaj novi za krzr je cak i nesto brzi.
I dalje cekam da se pojavi "savrsen player" koji na bocne tipke prebacuje pjesme, a na smart tipku mjenja volume (ciklicki).![]()
Bookmarks