meni ovaj plejer radi super, bas mi je tako nesto trebalo...![]()
meni ovaj plejer radi super, bas mi je tako nesto trebalo...![]()
Evo ako nekom treba 1.3 verzija te aplikacije(sa iTunes skinom)
http://mobilesource.ca/files/iTunes%20Mobile%201.3.zip
ne baš vezano uz topic .....
kad sam išao instalirat v360v nađe ga i instalira....
ali kad mi se javi da instalira usb composite divice....mi se javi ovo...
..."This device cannot start. (Code 10)"....kaj da radim jer bez p2k drivera nemogu p2k programe pokretat.... a po tome ni umetnut ovaj winamp u mob....tnx unaprijed....![]()
e ljudovi ja ubacio na w800 al isto nemogu ubacit mp3. u playlist...možda i proradi pokušavam sve sam instaliro...i ušo u program i radi al nemogu ubacit pjesme...uf...
Ako mogu da pitam,koji ce ti to?Zar w800 nema integrisan player koji je mnogo bolji od ovog?Izvorno postao darac.os
a valjda egzibicija za publiku....Izvorno postao JA_SAM
@darac.os: ne čita ti pjesme iz moba i iz kartice samo zato što je optimiziran za motorole... drugačije su adrese. trebalo bi editirati aplikaciju, a to nije jednostavno....
pozzz, ljudi, korisstio sam upstva koja ste dali za ubacivanje winampa u fon preko moto midlets manegera, koda sam ubacio program nestale su mi aplikacije koje sam vec imao(safe, mp3 player koje idu uz telefon) tj. stoji mi samo jedna ikonica i nakon restartovanja telefona, pojavila mi se poruka the aplication is out of date.verify time and date in initial setup.Kada sam otisao u aplikacije bio mi je samo winamp.Da li da izbrisem tu ikonicu, u kojoj se nalaze sve aplikacije koje su bile na telefonu pre nego sto sam ubacio winamp, moj telefon je motorola L7. pozdrav
meni winamp neradi!!!!
instalirao sam ga i kada idem dodati pjesme ode na add i nema nist!
u cemu je problem? mob je l7
Bookmarks