Ja ga isto vidjeh u novinama,telefon je stvarno prva liga ko zna kad će se kod nas pojavit,vjerovatno za godinu dana.
vidjeh ga u novinama,ludo izgleda,zna neko cijenu ? i jeli dosao uoce u hrv??![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ja ga isto vidjeh u novinama,telefon je stvarno prva liga ko zna kad će se kod nas pojavit,vjerovatno za godinu dana.
jucer sam ddecka pitla kaze negdje u 5-6mj. cijena valjda oko 600eura
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
bit će dobro ako bude samo 600eura ako ne bude i više.
Pisalo u Tech (u novinama od 24 sata) da dolazi u Hrvatsku u Travnju...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
predviđen dolazak pred svijetsko prvenstvo u nogometu
neobican koncept.nekako ne vjerujem da ce se prodavati kod nas.
Evo nekih karakteistika o njemu:
Model SGH-P900 ima podršku za T-DMB (Terrestrial Digital Media Broadcasting) tj. osposobljen je za prijenos digitalnih zemaljskih televizijskih programa, tako će budući korisnici moći pratit Svjetsko nogometno prvenstvo na zaslonu ovog mobitela. U stanju je reproducirati 30 slika u sekendi što čini ugodnijim za kledanje TV na zaslonu mobitela. Također ima i podršku za prijenos radijskih programa, MP3 player.
Dimenzije: 92x49x26 mm
Težina 124 grama
Ekran: (18-bit) 262.144 boja,
Rezolucija: 240x320 piksela
Kamera: 1.92 MP (1600x1200)
Zvučnici. Mono
Memorija: 128 MB, proširivo sa microSD (Trans Flash) karticom
Reprodukcija zvuka: MP3, aac, mid
USB port, TV izlaz, bluetooth
Evo i LINK za sve one koji ne znaju o kojem se modelu radi![]()
Bom Chicka WahWah
..dobro da si stavio link inače nebi skužila o kojem se radi,a vidla sam ga u zg newsu.Piše ovako:Samsung je predstavio europsku inačicu model SGH- P900.
Radi se o prvom europskom telefonu osposobljenom za prijenos digitalnih zemaljskih televizijskih programa.......
Samsung i Europatrade-mobile planiraju model lansirati u Hrvatskoj u drugoj polovici ove godine.
Kako mi je dobar, morat ću ga imat.![]()
da,da me too,me too ,medu prvima![]()
znaci kod nas se nece moc gledat telka na tom mobu?
Ma daj, zakaj?
kako glupo... Hoce li se u skoroj buducnosti pojaviti mobitel na kojemu cemo moc gledat telku u nasim krajevima?
Baš šteta.![]()
Bookmarks