oko 11 litara.
a zasto te zanima taj stari... mislim ljep je. al treba ulozit u to
zamima me ovaj mercedes.. kolko dodje,al da je donekle ocuvan, kolko trosi (dizel) i td..
oko 11 litara.
a zasto te zanima taj stari... mislim ljep je. al treba ulozit u to
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo ovako, za auto bih dao oko 3000-4000eura, vazno mi je da je dugacak,da ima mjesta u njemu, i da ima poveci prtljazni prostor..za te pare jedino merdjo 'pase'... pa kaj ne trosi manje od 11litri, trebo bi??Izvorno postao flOorKilla
Mercedes 500 Se-w126
Ovog bi sigurno mogao dobit za te pare a i manje!
e taj mi je ipak malo prevelik,...je da ljepsi.. najbitnije mi je da malo trosi, dajte mi recite o potrosnji, o dijelovima i sl
Uzmi 200D pa ti nece trositi tolikoIzvorno postao vjeko
Ja imam 300D TD 124 liniju pa trosi oko 8-9litara. Kaj se tice ove 123 linije ona ima stvarno veliki prtljazni prostor i puno prostora, al zakaj radije ne uzmes neku 124 liniju. Mislim da se bi moglo naci nesto za 4000eura.
meni najbolji onaj pravi hercegovacki,neznam model... i sl500![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pa kaj onda ako troši 11 litara ako su D motori iz 123 linije konstruirani za ložu, zapravo je u njih šteta točit npr. eurodizel. Ima jedan lik kojem servisiramo 220D koji je problem potrošnje riješio ugradnjom dodatnog rezervoara u bunker - pa kad murja kontrolira gorivo samo im otvori pravi u kojem se nalazi dizel, a doma toči ložu u ovaj u bunkeru.
La donna e MOBILE
Pravi mestar LOLIzvorno postao dbogdanic
eto mala kad ga kupim, bum te provozo malo u hercegovackoj meci..ja ti iam malo te krvi, pa nije slucajno kaj sam bas zainteresiran za mecu..hehIzvorno postao mala
@svi -cuo sam da neki modeli 123 nemaju 5brzinu, pa zato trose 11litri, sad ne znam dal svi imaju 4brzine ili?
ma daj skoro nijedan auto više nema 4 brzine nego 5 šta pričaš
pa frend mi je kupio za 2000€ 123-icu skroz ocuvanu,al ima 4 brzine, pa zbog toga trosi 11litaraIzvorno postao duje91
1.Ti m€rc€d€s zoveš AUTOMOBILOM?
2.Za te novce možeš čak kupiti pristojan AUTOMOBIL
3.Motocikl tvojih snova zapravo ne postoji. Barem ne pod tim nazivom. Možda da napišeš Agusta...![]()
glavno da se kuzi na kaj mislim,ne?Izvorno postao BmwMPower
a sto se tice mece..meca je meca..kuis...ne pa usporedi unutrasnjost jednog fiata una i mercedesa 123, a isto dodju..
Ah valjdaIzvorno postao vjeko
![]()
glavno da ima mjesta za vruce igrice sa curamaajmde, pomozimo mu, a ne pricati gluposti
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
@vjeko, vidi http://www.forum.hr/showthread.php?t=129115
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da pogodim....BMW?Izvorno postao BmwMPower
Olakotan odgovor... DaIzvorno postao Daniel Morales
![]()
Izvorno postao BmwMPower
BMW![]()
panasonic x700>nokia 6600>samsnug d500> SE K800i
Najpovoljniji Hosting I Domene Kod za 10 % popusta: FRmm6
Bookmarks