zamima me ovaj mercedes.. kolko dodje,al da je donekle ocuvan, kolko trosi (dizel) i td..
zamima me ovaj mercedes.. kolko dodje,al da je donekle ocuvan, kolko trosi (dizel) i td..
oko 11 litara.
a zasto te zanima taj stari... mislim ljep je. al treba ulozit u to
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
evo ovako, za auto bih dao oko 3000-4000eura, vazno mi je da je dugacak,da ima mjesta u njemu, i da ima poveci prtljazni prostor..za te pare jedino merdjo 'pase'... pa kaj ne trosi manje od 11litri, trebo bi??Izvorno postao flOorKilla
Uzmi 200D pa ti nece trositi tolikoIzvorno postao vjeko
Mercedes 500 Se-w126
Ovog bi sigurno mogao dobit za te pare a i manje!
e taj mi je ipak malo prevelik,...je da ljepsi.. najbitnije mi je da malo trosi, dajte mi recite o potrosnji, o dijelovima i sl
Ja imam 300D TD 124 liniju pa trosi oko 8-9litara. Kaj se tice ove 123 linije ona ima stvarno veliki prtljazni prostor i puno prostora, al zakaj radije ne uzmes neku 124 liniju. Mislim da se bi moglo naci nesto za 4000eura.
meni najbolji onaj pravi hercegovacki,neznam model... i sl500![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
eto mala kad ga kupim, bum te provozo malo u hercegovackoj meci..ja ti iam malo te krvi, pa nije slucajno kaj sam bas zainteresiran za mecu..hehIzvorno postao mala
@svi -cuo sam da neki modeli 123 nemaju 5brzinu, pa zato trose 11litri, sad ne znam dal svi imaju 4brzine ili?
Pa kaj onda ako troši 11 litara ako su D motori iz 123 linije konstruirani za ložu, zapravo je u njih šteta točit npr. eurodizel. Ima jedan lik kojem servisiramo 220D koji je problem potrošnje riješio ugradnjom dodatnog rezervoara u bunker - pa kad murja kontrolira gorivo samo im otvori pravi u kojem se nalazi dizel, a doma toči ložu u ovaj u bunkeru.
La donna e MOBILE
Pravi mestar LOLIzvorno postao dbogdanic
ma daj skoro nijedan auto više nema 4 brzine nego 5 šta pričaš
pa frend mi je kupio za 2000€ 123-icu skroz ocuvanu,al ima 4 brzine, pa zbog toga trosi 11litaraIzvorno postao duje91
1.Ti m€rc€d€s zoveš AUTOMOBILOM?
2.Za te novce možeš čak kupiti pristojan AUTOMOBIL
3.Motocikl tvojih snova zapravo ne postoji. Barem ne pod tim nazivom. Možda da napišeš Agusta...![]()
glavno da se kuzi na kaj mislim,ne?Izvorno postao BmwMPower
a sto se tice mece..meca je meca..kuis...ne pa usporedi unutrasnjost jednog fiata una i mercedesa 123, a isto dodju..
Ah valjdaIzvorno postao vjeko
![]()
Da pogodim....BMW?Izvorno postao BmwMPower
Olakotan odgovor... DaIzvorno postao Daniel Morales
![]()
Izvorno postao BmwMPower
BMW![]()
panasonic x700>nokia 6600>samsnug d500> SE K800i
Najpovoljniji Hosting I Domene Kod za 10 % popusta: FRmm6
glavno da ima mjesta za vruce igrice sa curamaajmde, pomozimo mu, a ne pricati gluposti
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
@vjeko, vidi http://www.forum.hr/showthread.php?t=129115
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks