ja sam uzela mobitel za kunu prije godinu dana...time sam produzila ugovor na jos dvije godine...na tarifi sam 60 i super sam zadovoljna time...vidim da sam jedina tu...
racun dobijem 100kn maximalno...ali eto...s njega zovem jedino mamu i frendicu jer su mi na favourite broj,i jedine koje imaju 098...poruke saljem i u biti uopce ne pazim koliko trosim..i zadovoljna sam tom tarifom...puno puta su me zvali iz t-mobilea da se prebacim na 150 ali nisam htjela...
da bi cijene mogla biti nize...mogle bi...prvenstveno razgovora jer sam fazu dopisivanja porukicama prosla...iako su i poruke preskupe...ono 40lp za jednu poruku???a terba ti barem 5 da se dogovoris za kofi...ali sta ces...
nece oni nas slusat...mozes govorit sto hoces...
doduse,uz cronet koristim i vip ali samo zbog besplatnih razgovora s deckom...pa tamo jedan bon imam 3mj...
i svida mi se kod croneta na pretplati sto su uveli ove tarife jer sam prije imala onu od 100kn (ne znam kako se zvala) pa dok su mi na to lupili razgovore,pdv i razno,dobila bih racun od 400-500kn...sto se drasticno smanjilo nakon uvodenja tarifa..
dok je na vipu na pretplati jos uvijek tako...frendica ima pretplatu od 200kn koje moze potrositi samo na pozive unutar vip mreze...pa dobi racun 500kn...e to su igre...
iako,gledajuci...otkad je tele2 dosao na trziste cini mi se na vip puno bolje konkurira od croneta...dali su opciju besplatnog razgovora (doduse za 25kn mj...ali se isplati onima koji puno razgovaraju)...a cronet nije dao nista...jeftinije cijene mmsa koji ionako ne koristim...

Bookmarks