Pozdrav. Ja koristim za konvertiranje im too 3gp converter, kao proile, tj ekstenziju stavim 3g2, nju uzmem zato jer mi ona jedino nudi XVID codec za kompresiranje, a sa njime je prema meni slika najbolj, tj bolja od mpeg4 i h263->koja je najlošija, rezolucija je 176*144 bitrate 75/80, fps 15, audio mpg4aac kb nije važan, važna je frekvencija 44100, zvuk je fenomenalan, a i slika je u granicama normale. Da ne zaboravim, kad konvertiram film samo promjenim iz 3g2 ekstenzije u 3gp, prasnem film na mob i to je to, tako konvertiran film pogledao sam bez trzaja točno 45 min, nakon toga počeli su trzaji sve jače, i nisam mogao uopće zaustavit film, ono zaklopim mob film ide dalje, tek nakon otprilike 5 min se isključio, više nisam probavao da se nešto od hardvera ne skuri. Nije mi jasna jedna stvar, jednom sam čak uspio nabit dosta kvalitetu slika je bila super neznam točno, ali mislim da je bio frame rate 20, možda čak i više, ali zvuk je bio mpg4aac 16000 hz, ali opet bolji od amr, i tako konvertiran film bez trzaja 10 min, i tako sam film narezo na 10clipova po 10 minuta. Zanima me zašto kad je došlo do 10 min počne trzati,a kad stavim drugi clip opet je dobro 10 min, šta memorija se ne stigne sprazniti, ili se pregrije????Izvorno postao dos
I još, dal postoji možda neki codec i da se uopće može stavit na v360V, tako da se npr može gledat film .avi.
Nešto sam našao na forumu kod Simensa ima neki kodek, ali za symbion OS, pa me zanima dal postoji tako nešto za tu motorolu. ili recimo neki program koji bi stavio film na fullscrean.
Te ako mi netko može objasnit zašto na v360 ne mogu snimati duže od 1min i 30 sec?

Motorola V360 (ne mogu garantirati za ostale modele) podrzava AAC audio (stereo!) u mp4 containeru! Nevjerojatno je da u Motorolinim specifikacijama, kao i svagdje gdje sam naisao na netu, pise da je podrzan jedino amr_nb audio (8kHz, 12.2kbps iliti grozno losa kvaliteta).
Odgovori uz citat
Bookmarks