Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: V360 video

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking V360 video

Ne znam jeste li probali, no V360 bez problema vrti mp4 fileove sa mpeg4 videom (176x144, 160kbps, 12.5fps) i amr audiom. Audio je dosta los no slika je fantasticna. Zanimljivo je da po sluzbenim Motorolinim specifikacijama V360 moze u najboljem slucaju prikazati 128x96, 59kbps, 15fps mpeg4, sto je vrlo daleko od pravih mogucnosti.
    Ako vas zanima kako izgleda video u vise-manje najboljoj kvaliteti, bacite pogled na Star Wreck trailer: http://domjan.fizika.org/starw.mp4

Za konverziju sam koristio onaj moj programcic, http://www.kde-apps.org/content/show.php?content=35274

Domjan

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to sam i ja skužio ali meni neki mp4 failovi zastanjkuju inače koristim IMtoo3gp program ....sad da li je to do programa jer kad kompresira prebcuje u format mp4 neprilagođenom samom mobu....jer sma probo smanjit rezoluciju i kavlitetu audia ali to program nema uvjek prebaci u taj..ajmo reč kavlitetniji mp4 format....kaj da radim jel ovaj tvoj program kojim si ti to kompresiro nudi te opcije...?

.ewo upravo sam skinuo ovaj tvoj filmič i ide ko voda..
    Zadnji uredio dr@gon : 23-02-2006 u 16:25

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma i taj moj filmic malo zapinje no to je zato sto je enkodiran sa jako visokim VBR bitrateom (160kbps) sto znaci da bitrate na zahtjevnijim sekvencama moze skociti i dobro preko 200kbps. Da se radilo o nekom normalnom filmu, bez toliko ekstremno brzih sekvenci, vjerujem da bi islo puno gladje.
    Ne znam zasto tvoji filmici zapinju. Ako mozes postaviti bitrate (to bi morao moci), stavi ga na 140kbps max. Nikako nemoj smanjivati kvalitetu audia (maksimalni audio bitrate je 12kbps i cak je i to prilicno lose). Framerate je po meni najbolje staviti na 12.5.
    Sto se mog 3gp movie convertera tice, mislim da je definitivno najmocniji 3gp/mp4 konverter

Svježe registriran
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....e skinuo sam sa one stranice taj program ali kad ga odzipam nema nikakav exe file,set up...skužio sam da mi covertor ne podržava ispod 25 fpsa i zbog tog je banana..a od bit rejta 128 pa 160kbps-a. ....****** očito je program prilagođen za jače mob. ili konverziju tj za gledanje na kompu.....
    ....pa ak mi moš nač neki drugi link ili ti uploudaj taj program da si porsknem....tnx unaprijed..

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nema exe iz jednostavnog razloga sto program radi jedino na unixoidima (Linux, *BSD, AIX...).
    Za winsowse ljudi preporucaju Total Video Converter ( http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ ).
    Nije toliko mocan kao 3gp movie converter no pretpostavljam da barem mozes sam odrediti framerate i bitrate.

Domjan

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo postaje sve bolje i bolje. Motorola V360 (ne mogu garantirati za ostale modele) podrzava AAC audio (stereo!) u mp4 containeru! Nevjerojatno je da u Motorolinim specifikacijama, kao i svagdje gdje sam naisao na netu, pise da je podrzan jedino amr_nb audio (8kHz, 12.2kbps iliti grozno losa kvaliteta).
    Za sada sam isprobao 40kbps audio, 110kbps mpeg4 video i stvar se vrti vrlo glatko. Znatizeljni mogu skinuti kratki video clip iz filma Revolver sa: http://domjan.fizika.org/rev.mp4 (oko 1MB). Inace, audio u ovom clipu je cak stereo, za slucaj da itko posjeduje stereo slusalice

Domjan

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  2. v360 video player
    By kMra in forum Općenito
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-02-2006, 10:50
  3. V360 video
    By M. NeMeC in forum Općenito
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 15-02-2006, 23:28
  4. Video capturing sa canon PowerShot S1 Is?
    By Gruntovčan in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 03-10-2005, 13:53
  5. Video capturing sa canon PowerShot S1 Is?
    By Gruntovčan in forum Fotografiranje # Softverska obrada # Foto radnje # Foto materijal
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 10-09-2005, 15:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove