Procitaj ovde redom,nebi trebalo da bude ikakvih problema.
http://sm.igorj.on.neobee.net/
Uzeo sam kabl, i prva stvar koju pokušah uraditi je da instaliram MPT (verzija 3.40, skinuta sa nekog linka odavde). Ali, kad se instalira, pita me koji je tip povezivanja (kliknem USB kabl), ali onda, posle par minuta, kad se ona skala popuni, kaže da MPT ne može da radi bez instaliranog mobilnog telefona, i kreće ponovo postupak (ponovo me pita za tip povezivanja, i onda sve ispočetka!!). Šta radim pogrešno??
The Truth Is Out There
Procitaj ovde redom,nebi trebalo da bude ikakvih problema.
http://sm.igorj.on.neobee.net/
Pročitao sam i pre, svaka ti čast za trud, ali...
kada završi instalacija, pojavi se prozor u kome mi kaže da mpt ne može da radi ako nije instaliran mobilni telefon, i pita me hoću li instalirati telefon... i onda umesto da se pojavi slika mog telefona sa natpisom initializing, ponovo me pita za tip povezivanja. A ako na pitanje gore odgovorim da ne, neću instalirati telefon (jer je ta procedura već prošla), onda se pojavi slika nekog drugog telefona, ne mog, i piše initializing, i to piše jako, jako dugo...
EDIT: mislim da je problem u onom momentu kada kažeš da Windows nađe novi hardver, i da on to instalira automatski. E, pa meni ne instalira automatski, već se požali da ne može da nađe drajvere i da uređaj verovatno neće raditi kako treba. Ima li neko te drajvere?
Zadnji uredio Xenon : 22-02-2006 u 23:19
The Truth Is Out There
Ti pravis gresku kada te pita za mob koji je, e tada treba da izvuces usb kabli i ponovo ubacis, pocece onaj sat da se vrti dok ne pronadje tvoj mob, pokusaj tako, a imas i stranicu JA SAM i procitaj pazljivo.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Nikad me ne pita koji je mob. Samo me pita za vrstu povezivanja (kabl, bt, ic). A tada izvučem kabl i ponovo ubacim, i tada krene skala (ili sat, verovatno zavisi od verzije).
The Truth Is Out There
Pa neinstalira ti zato sto nisi usmerio instalaciju ka mestu gde su driveri,ako si instalirao pst tu ti se nalaze (to ti takodje pise na mojoj stranici),a ako nisi evo ti zadnji verzija driver-a ( a ima ih i svuda po forumu)
http://rapidshare.de/files/13902771/...s_2.9.rar.html
Nisam gledao za PST, pročitah da je za flexanje i flešanje, a to još neću da radim, pa nisam ni čitao dalje...
Ali poludeću. Pre nego što sam video tvoj post, nađem drajvere, skinute odavno, na svom hardu. I instaliram ih, i sve proradi!!! Ali na kratko... iskopiram slike, krenem i filmove, u jednom momentu stane, i kaže komunikacija prekinuta. Tada pomislim, dobro, stari drajveri. Instaliram nove (sa tvog linka), ali isto. Deinstaliram, instaliram opet, isto. I sad kako god okrenem isto, kaže communication port not available. Opet negde grešim, i opet ne znam gde?!?
The Truth Is Out There
Izvorno postao Xenon
problem u kabelu.....
Jesi li siguran? Nov je kabl, a i iskopirao je slike bez problema. Da li je moguće da je odjedanput crk'o?![]()
The Truth Is Out There
Izvorno postao Xenon
nije crko, već zna puknut veza ako je kabel prljav i slično...![]()
Hm... ok, videću sutra, sad idem spavati, mada mi nije jasno kad je mogao da stigne da se zaprlja
Nego, da li može da se desi da je problem do telefona? Jer pri zadnjem pokušaju instalacije drajvera za USB Motorola Modem dobio sam poruku "Error. The device cannot start" ??
The Truth Is Out There
teško i nikako.....Izvorno postao Xenon
sutra se javi
Evo javljam se sutra... stvar nastavlja da me zbunjuje. Probam ponovo jutros, kad ono radi, bez problema - a ništa nisam pipnuo, samo uštekao. Dobro, odradim sa mpt-om par stvari, i rek'o da se usudim da probam da instaliram još nešto. Uzmem MotoKit, i šta se desi. Za vreme instalacije, Win prijavi da je našao novi hardver, i to USB Composite Device! I tu opet pukne, i sad opet ne radi. Naročito što za taj USB Composite Device neće da prihvati ove drajvere. Kasnije ću probati ponovo, pa ću vam javiti....
The Truth Is Out There
Sređeno, radi, uz pomoć uputstva odavde: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9074
Hvala svima!!
The Truth Is Out There
Bookmarks