da, ali ga nema kupiti. Imali su samo 3 komada i to se odma sve prodalo, a u ht-u ga isto nema, a kao dobili su ga i cijena je 3398kn. Jedino ga ima kupiti u techno media, ali po 4500 za gotovinu ili 5100 kn na rate. (govorim za zagreb)
stigao u vipu cijena relativno pristupacna 3300 kn sam aparat...
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
da, ali ga nema kupiti. Imali su samo 3 komada i to se odma sve prodalo, a u ht-u ga isto nema, a kao dobili su ga i cijena je 3398kn. Jedino ga ima kupiti u techno media, ali po 4500 za gotovinu ili 5100 kn na rate. (govorim za zagreb)
maraschino - PTICICA
ali u oglasniku je pala cijena sa 500 eura na 430 u ovih par dana od kad je u ducanima! samo da tako nastavi!
Kad bi nastavilo tim tempom ja bi ga imao za 2 mj! al znam da nece![]()
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
pa ja moram biti iskren i reći kako je ipak jeftiniji nego što sam mislio da će biti. Mislim na cijenu od 3400kn, ali ipak ja ne mijenjam svoj sl45 za njega, barem ne za sada
maraschino - PTICICA
ja ne mjenjam imat cu oba, naravno kad pojeftini, strasno mi se svidja!
i meni se jako sviđa, ali stvarno nemam para za oba, na žalost
maraschino - PTICICA
ali nagovaram curu da ga kupi, pa ću ga ja malo posuđivati![]()
maraschino - PTICICA
Ja ozbiljno razmišljam o kupovini ali mi ovaj t610 brka planove...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
e da, ovaj t610 je jako dobar, barem po onom što sam pročitao u novinama. Dobro je što ima kameru (integriranu) i ekran od 65536 boja. Ali nekako sam vezan uz siemens
maraschino - PTICICA
Nije li ipak onaj joystick pre mali?Jel netko probo tipkat na njemu???
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
pa sigurno jesu ove naše kolege sa forum koji su mobil insider
Meni se ipak dizajn od sl više sviđa
maraschino - PTICICA
Vidjela sam ga neki dan uživo u King Crossu (3000 i nešto kn) stvarno je prelijep i mali, pukla je ljubav na prvi pogledSamo da padne još cijena u oglasniku nemrem dočekat da ga kupim.
![]()
T610 IMO je bolji, a izgleda da je i jeftiniji![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Stoji, al' je krupniji ak' me kužiš što hoču kazat'...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Kaj je to IMO u nastavku T610-ice???????
@player
NE samo u tvom misljenju nego vjerovatno u misljenju svih!
Forumaš godine :)
Mislim da je to tehnološki najnapredniji mobitel na tržištu.A cijena je predobra.Mislio sam da sanjam kad sam vidio njega u izlogu i tu cijenu.
kad bi sl 55 imao neku od kartica za prosirenje bio bi savrsen...
po meni kamera koja nije integrirana a ima flash je bolja od integriranih kamera i vise mi se to svidja da kao hocu nadostiklam kamericu pa mogu slikati u sumrak....
mada, generalno mislim da su sve te kamera preslabe, losih rezolucija, a MMS preskup pa mi je i njihova funkcionalnost upitna...
dred flash ti djeluje samo na cca. 2 metra sto je po mraku gotovo neupotrebljivo
Forumaš godine :)
znam da je slab...zato i mislim da je sve to slabo upotrebljivo...svjedno i takav flash je dobar u sumrak (i napisao sam sumrak u prvom postu)....
inace slikao sam s samsungom v200 i zbilja je bilo zabavno malo zvrckati okolo ali vrlo kratko jer 1. izgustirao sam slikanje bez motiva 2. memorija se popunila....u zakljucku mislim da nema smisla zasada
ej a vi ste svi puni para kad bi ovo , ono, ja nebi ništa jer sada nema nofaca...:-)
Možda se problem s flashom riješi tak da uzmete obični fotić s blicem i istovremeno na oba stisnete gumb za slikanje.Kužite?Možda bi izgledalo malo glupo al kaj sad![]()
![]()
nema to veze sa mobitelom IMO=In my opinion, a izgleda i vecine ostalih.Poslao: Hrc
Kaj je to IMO u nastavku T610-ice???????
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ja ipak mislimda ću sl55 prije nego t610, nekako sam okorijeli siemens-ovac, od s25-ice![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks