Frend je skinuo onu deluxe verziju phone toolsa i kaze da je odlicna, prepoznaje mob i sve radi.
Sto se tise motokit-a, google je uvijek dobar pocetak![]()
Frend je skinuo onu deluxe verziju phone toolsa i kaze da je odlicna, prepoznaje mob i sve radi.
Sto se tise motokit-a, google je uvijek dobar pocetak![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
evo ja sam mu dao link
samo treba znati koristit search![]()
neznam ja koju sam ja verziju skinuo, pise 4.04b, netko s foruma je postavio pise tamo u linkovima 95 mb, i nije mi se htjela otvorit uopce dok nisam iskopiro sve fajlove iz foldera mpt4... i nema sanse da prepozna mob.
stvarno frustrirajuce!
ja se ispricavam ako zamaram sa svojim postovima ali opet imam problem, skinuo sam taj motokit i pregledao funkcije, meni ne treba program da mi seema i neznam ja sta, samo program da ubacim imenik iz excelovog dokumenta u mobitel... zna li netko?![]()
![]()
![]()
mobile PhoneTools i LeaderGL Flex EditorIzvorno postao frenkybee
neki dan sam skinula MPT verziju 4.04 koja se bez problema instalirala i nakon toga updejtala u verziju 4.21, na popisu sam nasla svoj mob i bez problema prebacivala neke stvari, ali kad sam poslije ponovno htjela prebaciti neke stvari s moba na komp opce nije htjelo funkcionirati (pojavljuje se porukica comunication port unaviable - ok, mozda sam malo pogrjesila u pisanju al znate kaj mislim...), nakon toga sam deinstalirala MPT i ponovno ih instalirala i prvo koristenje je bilo normalno, poslije opet isto.... jel ima netko kakav savjet ili nesto za to?
spajam mob preko usb-a
dal si mijenjala USB port kod prikljucivanja moba?
ne, uvijek spajam na isti (mozda je problem to sto mi se na taj spajaju i printer i skener, nedostatak portova) ali i kad izadem iz MPT kabel od moba ostane prikljucen neko vrijeme (sad je isto ukljucen ali MPT ne zeli funkcionirat...)
Bookmarks