ali ja na netu nigdje ne mogu uopće naći slušalice koje imaju mini usb port!
čak ni na motorolinom sajtu.
oni uz l7 preporučuju (naravno) one plavozube od 130 dolara...
ali ja na netu nigdje ne mogu uopće naći slušalice koje imaju mini usb port!
čak ni na motorolinom sajtu.
oni uz l7 preporučuju (naravno) one plavozube od 130 dolara...
Pa jel zna neko gdje kupiti usb slusalice ?
YumIRC:
http://www.yumirc.org
Osim preklopa, to je isti telefon kao V360v. pročitaj sticky o modanju V360v, sve radi, osim očito onoga što je vezano za preklop i vanjski zaslon.Izvorno postao pakleni_
jednostavnije je je staviti novi firmware, ali tada ostaješ bez garancije.
to bih i napravio jerbo mi se živo yebe za garanciju (nikad nisam imao problema sa nekim mobom), al se baš i ne osjećam dovoljno upućenim da se upustim sam u tu avanturu...Izvorno postao Pila
![]()
cekajte, zbog cega je taj vodafone softver tako los ??
ma nije on tako loš, samo što ima u njemu jako puno nepotrebnih stvari, kao što su zaključane slike, melodije, video, igre, pa su tu zaključane soft tipke koje im samo kvare reputaciju. inače je soft stabilan i relativno brz. No ove stvari zauzimaju memoriju i kompliciraju korištenje, tako da je problem.Izvorno postao frenkybee
Nadam se da ti je sad jasno....![]()
pa nece propast svijet sto se nemogu par slikica i par melodiji izbrisati...
ovi na forumu napravili paniku oko softvera vec sam mislio da je zadnje smece, a jucer sam ga gledao u vip ducanu i uopce nije los, nisam ni primjetio tu cuvenu desnu "soft" tipku![]()
Zanima me da li je moguće l7 kupljenu u vipu vratiti na originalan motorolin softver i otključati ju da radi na sve kartice? Bilo kakav savjet ili informacija su dobrodošli. HVALA UNAPRIJED!
ILi još bolje, da li se u hrvatskOj može kupiti normalana SLVR l7?
Zadnji uredio mafia1983 : 30-03-2006 u 13:16
u hr ne možeš kupiti "normalnu" (nebrandiranu) da je u paketu, nego samo na crno.
Na L7 možeš skinuti sva vip sranja šta dolaze sa njim mijenjanjem softa, koji možeš kući promjeniti
A što se tiće unlockinga, možeš ga dekodirati samo sa box-om (smart - clip)
Evo ti linkovi koji će ti dobro doći za početak ako hoćeš upgradeati i riješiti vip sranja sa moba!
upgrade softa objašnjeno za v600, samo ti stavljaš drugu verziju softa (za tvoj - R4513)
o driverima ovo dobro prouči da nebi imao problema sa spajanjem
ogromno oslobođenje memorije s ovime oslobađaš prostor koji je dragocijen na svojoj motoroli...
MOTOROLA SUPERTHREAD OBAVEZNO POSJETI!!
Nadam se da mi nije ništa promaklo.... I usput, dobrodošao na forum
EDIT: Ipak zaboravih neštoSa mijenjanjem softa na mobitelu GARANCIJA SE GUBI!!
Hvala na detaljnim informacijama i dobrodošlici! Ove informacije su više nego korisne, ali mislim da se ja ne bih usudio solo dirati po telefonu-jer sam totalni NEZNALICA. Zanima me da li znaš nekoga na području Zagreba tko bi naštimao motorolu umjesto mene-znači, otključavanje, i stavljanje originalnog softvera gore. Hvala ti još jednom!
Key Word=INOVATOR - moderator ovog foruma
a koliko dodje l7 na crno?
nađe se za 900 kn...Izvorno postao frenkybee
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...la/index1.html
kaj mislite, jel bolje uzet onda takvog ili preko vipa? ipak je vip s garancijom...
Bookmarks