Evo probao i ne ide...Ali on meni uopce nece dignut service mode evo sta mi javi u jokeru
Start...
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
No Ping Mobile!
U SST-u mi krene kao entering boot mode i blokada...
Evo probao i ne ide...Ali on meni uopce nece dignut service mode evo sta mi javi u jokeru
Start...
Loading ServiceBoot...
Sending ServiceBoot Ok.
No Ping Mobile!
U SST-u mi krene kao entering boot mode i blokada...
@dj_markom
napravi mu test point (pazi da ti ruka ne zadrhti) i ako ni onda neće još može biti kabal u pitanju, a ako nije ni kablić onda ti je nešt ošlo što neš moć sam popravit (presitno je)
Zadnji uredio milo dete : 09-03-2006 u 16:31
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Gle...Meni kad je dosao u ruke, bio je "ispravan"...Plavi ekran bzzzzz!Onda sam ja prckao i prckao sa svim mogucim programima, a stari kad je vidio samo je cekao da odem van da on to "popravi"...WinSwup mi je normalno sljakao ali isti problem...TP sam napravio jako davno i nakon toga ga probao flashirati i sad se uopce nece upalit.Ne zelim spominjat da sam se isao uvjerit dali je dobro napravljen TP i napravio rupu do pola pločiceIzvorno postao milo dete
swup mi govori boot core not detected, tako da je valjda dobro.Jel moguce da sam ja nesto zeznuo sa svojim busenjem ili mi stvarno fale eeprom blokovi.Imam m55 kojega sam vec dvaput ubio i uspio sam sredit, ali ovaj jedino reagira kad stisnem crvenu tipku da ga povezem i to je to.U niti jednom programu nista.Jedino mi u jokeru bar malo reagira.Kad idemo bilo sta ocitat izbaci mi verziju fw imei.Kad idem ocitat eeprom Error Read Flash block 0x7C0000 size 0x004000!
a kad ga idem upisat
HASH: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
ReadEEP0067 does not answer!
ReadEEP0076 does not answer!
ReadEEP5005 does not answer!
ReadEEP5007 does not answer!
ReadEEP5008 does not answer!
ReadEEP5009 does not answer!
ReadEEP5012 does not answer!
ReadEEP5077 does not answer!
ReadEEP5093 does not answer!
ReadEEP5121 does not answer!
ReadEEP5122 does not answer!
ReadEEP5123 does not answer!
WriteFlash block at 0x7C0000 does not answer!...Da ja jednostavno odustanem od toga...???
Mislim da si na dobrom put da odustaneš (prolazi vrijeme, a ti na mrtvoj točki, vjeruj mi poznat mi je taj osjećaj sa starim a36. 5 sam dana razbijao glavui onda njega o zid. Nije se dao ni flashat, ni eeprom niti je blicnuo kad se pali, ni puni bateriju, ništa, komad plastike)
Eeprom bi se morao dati učitati ako je hardwerski sve u redu. Možda si još nešto cvaknuo dok si radio TP, ko će ga znat![]()
Zadnji uredio milo dete : 10-03-2006 u 16:46
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
jesi stisnuo crvenu tipku?Izvorno postao dj_markom
Jesam stisnuo sam...Jel on meni tek pocne "nesto" radit kad stisnem tipku ali i ostane na tome nesto!Ma napravit cu ga ja pa sta bilo.Imam jednog frenda koji ima servis u zadru i on kaze da ga on moze napravit ja ga uvjeravam da se ne moze i da sam 5 puta informiraniji o siemensu nego on...On keze da martech rijesava sve siemens probleme!Izvorno postao Ba®t
Bookmarks