Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 85

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Htc sensation i SGS3
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    5.359
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.359, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 18,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @3atmr Sto se tice mog c60...Ja mislim da sam ja nesto !To mislim zato sto meni preko niti jednog program on nece uspostavit pravu komunikaciju sa mobitelom...U friei mi cijelo vrijeme govori da boot file not accepted, v klay kaze, kad stisnem tipku koo comunications ok ali loader not ready.Neda mi ni ocitat ni upisat nista.Kad probam u eeprom tool scannira ga ali nece nista ocitat, kad stavim drugi aparat sve je ok(ocita ga itd... u Jokeru kad idem bilo sta ocitat sa moba javi mi EEPROM segments not found!WinSwup mi kaze no bootcore bug detected...Dali mi vrijedi ista drugo pokusavat???
    Zadnji uredio Sljaka : 08-03-2006 u 19:51

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dj_markom
    @3atmr Sto se tice mog c60...Ja mislim da sam ja nesto !To mislim zato sto meni preko niti jednog program on nece uspostavit pravu komunikaciju sa mobitelom...U friei mi cijelo vrijeme govori da boot file not accepted, v klay kaze, kad stisnem tipku koo comunications ok ali loader not ready.Neda mi ni ocitat ni upisat nista.Kad probam u eeprom tool scannira ga ali nece nista ocitat, kad stavim drugi aparat sve je ok(ocita ga itd... u Jokeru kad idem bilo sta ocitat sa moba javi mi EEPROM segments not found!WinSwup mi kaze no bootcore bug detected...Dali mi vrijedi ista drugo pokusavat???
    a cuj..mozda ti ja mogu to popraviti.. ako sve zivo probas, posaji mi mo daja probam.. ako ne u servis..

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Htc sensation i SGS3
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    5.359
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma uopce nebi htjeo direktno nekog zamarat sa mobitelom...Svakako ne vrijedi nista jednostavno pokusavam saznat u cemu je problem i pokusat ga rijesit cisto iz zabave, ali i da naucim nesto korisno!Ali meni ga cak ni eeprom tool ne prepozna tako da ne znam kako da uopce ubacim eeprom u njega...Imam ih hrpu ali nista...Sa kojim programom da ih ubacujem.Nekako mi je freia najbolja.Jel ovo eeprom file Siemens m55c lg8 v7 - 00fc0000.fls ili ovo m55sw4o2.eep to sam malo pobrkao...Koliko sam skuzio da ovaj prvi ubacujem preko freie ili v-klay-a, a ovaj drugi preko eeprom toola...Sta i kako bi vi probali?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Unlockanje N 6101
    By 1142007 in forum Nokia
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 04-02-2006, 18:58

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove