Gle...Meni kad je dosao u ruke, bio je "ispravan"...Plavi ekran bzzzzz!Onda sam ja prckao i prckao sa svim mogucim programima, a stari kad je vidio samo je cekao da odem van da on to "popravi"...WinSwup mi je normalno sljakao ali isti problem...TP sam napravio jako davno i nakon toga ga probao flashirati i sad se uopce nece upalit.Ne zelim spominjat da sam se isao uvjerit dali je dobro napravljen TP i napravio rupu do pola pločiceIzvorno postao milo dete
swup mi govori boot core not detected, tako da je valjda dobro.Jel moguce da sam ja nesto zeznuo sa svojim busenjem ili mi stvarno fale eeprom blokovi.Imam m55 kojega sam vec dvaput ubio i uspio sam sredit, ali ovaj jedino reagira kad stisnem crvenu tipku da ga povezem i to je to.U niti jednom programu nista.Jedino mi u jokeru bar malo reagira.Kad idemo bilo sta ocitat izbaci mi verziju fw imei.Kad idem ocitat eeprom Error Read Flash block 0x7C0000 size 0x004000!
a kad ga idem upisat
HASH: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
ReadEEP0067 does not answer!
ReadEEP0076 does not answer!
ReadEEP5005 does not answer!
ReadEEP5007 does not answer!
ReadEEP5008 does not answer!
ReadEEP5009 does not answer!
ReadEEP5012 does not answer!
ReadEEP5077 does not answer!
ReadEEP5093 does not answer!
ReadEEP5121 does not answer!
ReadEEP5122 does not answer!
ReadEEP5123 does not answer!
WriteFlash block at 0x7C0000 does not answer!...Da ja jednostavno odustanem od toga...???

) i ako ni onda neće još može biti kabal u pitanju, a ako nije ni kablić onda ti je nešt ošlo što neš moć sam popravit (presitno je)
Odgovori uz citat
swup mi govori boot core not detected, tako da je valjda dobro.Jel moguce da sam ja nesto zeznuo sa svojim busenjem ili mi stvarno fale eeprom blokovi.Imam m55 kojega sam vec dvaput ubio i uspio sam sredit, ali ovaj jedino reagira kad stisnem crvenu tipku da ga povezem i to je to.U niti jednom programu nista.Jedino mi u jokeru bar malo reagira.Kad idemo bilo sta ocitat izbaci mi verziju fw imei.Kad idem ocitat eeprom Error Read Flash block 0x7C0000 size 0x004000!
i onda njega o zid. Nije se dao ni flashat, ni eeprom niti je blicnuo kad se pali, ni puni bateriju, ništa, komad plastike)
, to s 12v je za c62
Bookmarks