za 1500 jedino 6630 . ak nadjes 6680 za tu lovu - svaka cast![]()
ok ekipa, tražim neki novi mobitel, na prvom mjestu mi je trajnost baterije i dizajn, pa nakon toga điđe i sve ostalo...
cjenovni rang oko 1500kn,
dajte mi recite molim vas koje bi modele izabrali.
i da, kaj mislite o samsungu z500 i nokiji 6680
eh da, mob bi trebo bit 3g po mogućnosti, kupujem il na crno il bijelo, svejedno.
hvala
za 1500 jedino 6630 . ak nadjes 6680 za tu lovu - svaka cast![]()
6680 ima za 1700 kn već u oglasniku...da se to srušiti
eh i još zaboravih pitat... za z500, jel zna ko kakva je baterija, dal traje dobro i dal mu radi vibra i zvuk u isto vrijeme?
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 22-02-2006 u 00:09
preporučujem K700i. Ne znam sad koliko traje baterija, ali dizajn je vrhunski, a i imati pregršt funkcija koje ti mogu dobro doći. inače mu je cijena u T-mobileu 998kn u simpa paketu, a na pretplati od 12 mj, 699kn, a na 24 mj. 499kn i to u tarifi 60!![]()
It is not just tuning!!
It's a lifestyle!!!!
...pa ovdje je otvorena slična rasprava pa pogledaj - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18956 ...Izvorno postao cyro
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
za 3 G jedan od dva nabrojana ali kak ćeš za te novce na bijelo-nikak
nitko normalan ti ga neće dat iz dućana za te novce a Z 500 možda iz oglasnika a to je dakle rizik
abdbda
ej eminem, tema postoji, gledao sam, ali ja tražim baš ak je moguće 3g a osim tog tam niko nije napiso niš o z500, to mi je inače favorit, jer nokiju ne volim previše, a osim toga ima veliki display nezaštićeni nokija, u mom džepu to je katastrofa koja se tek treba dogoditit...
zato i pitam za vaše mišljenje, neke podatke o bateriji ta 2 i slično.
inače, gledo sam i k750 al on nije 3g i za ono kaj nudi je po meni ipak mrvu preskup
samo nazovi taj za 1700 - ne javalja se nitko , to samo ekipa zeza .
jel ima ko ko je posjedovao z500 onda?
gledao sam i nokiu n92 al tog nema a i imam feel da će cijena bit paprena...
Pogledaj LG iz U8... serije. Ja sam imao 2 i za cijenu od cca 200€ novi, mob je strasan. 8180 sam morao prodat prije skoro god dana jer mi je bila hica za lovu al i dan danas mi je zao!
Mislim da za cifru od 1500 kuna ciljaš na previsoku klasu uređaja. Z500 i 6680 ćeš za tu lovu nać samo ako je nekome strašno hitno ili je mob jako mutan. Opcija s LG drži vodu, U8380 je dostupan za tu svotu, mislim.
La donna e MOBILE
ma dobro voljan sam ja i žicati malo da si povisim primanja, nekak sam se full zakeljio za ovaj z500 sam kaj mi trebaju neki podatci od nekog ko ga je imao.
razmišljo sam i o ovom e730 al nije mi nekej; isto ko ni nokije...od njih mi je ok sam 6680 kaj je preskupa tj mutna kak kažeš, ili n92 za koju ne znam cifru
sta ce ti ovdje 3g
u8380 je odlican izbor jer ima i dobru kameru i prosirivu memoriju,a i bt.
nije mi samo za ovdje, prek posla puno putujem tak da mi je potreban.Izvorno postao sonyck
e da, u8380 je malo loš dizajn po meni i ima antenu kaj mi je ogroman minus
...evo, do 1500kn jedan od rijetkog izbora - http://www.tele2.hr/rates/mobile/sonyericssonk600 ...Izvorno postao cyro
e hvala!
on mi ulazi u uži izbor sad.
znači moram između njega, z500 i 6680 izabrat.
hvala puno!![]()
Pošto mislim da se 6680 neda naći za te novce, ja bih ti preporučio 6630, baerija je koliko se meni čini dobra, bar je bolja od SX-a
Funkcija ima kolko hoće, a pošto je symbian ima mjesta za proširivanje koliko to volja, a meni je posebno draga jer skoro svaka aplikacija ide na nju, i dobro pušta one NGage igrice
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
brat je kupio prije dva mjeseca 6680. mobitel je supeeeR!!!dizajn mu je odličan, lagan je, brz je (za razliku od moje 3230 koja je toliko spora da mi ponekad dođe da ju tresnem od zid
![]()
![]()
), kamera mu je odlična, baterija mu traje (otprilike 3-4 dana; dobro moj buraz stvarno visi na tom mobu i nikad ga ne gasi).
što se cijene tiće, slažem se sa blazzerom... mislim da 6680 nećeš naći za te novce. buraz je pljunuo nekih 300 eura za njega ako se ne varam, i to na crnjaka.
da da i ja trazim nekog sa 6680 u Splitu za prodaju ili zamjenu ali bezuspješno! ! ! ! !
tesko ali da se naci 6680 za 1500 kn mislim da k600 nije dobar izbor
...da, ali 6630 nema prednju kameru tako da se ne može koristi za video razgovore (ako mu je to jedna od bitnih stvari)...Izvorno postao blazzer
hey postavih pitanje u samsung temi al budući da nitko ne odgovara, eto da tu pitam uz malu nadu...
kak ti se čini mob?
e da ljudi, da vas pitam, sa samsungom sam imao loša iskustva u prijašnjim mobovima, jel ko zna dal vibra i zvuk normalno koegzistiraju zajedno?
jer ono da vibrira 10 sec pa tek onda zvoni mi je loše...
i da, još jedno pitanjce: ljudi se žale na zvuk da je preslab, da se zvonjava ne čuje, i da alarm felša, je to istina?
hvala unaprijed
i da, odlučujem samo još između z500 i 6680
svi podaci o ta 2 iz prve ruke (nekog ko je koristio) bi bili poželjni.
hvala puno i oprostite kaj maltretiram
6680 je neusporedivo bolji mobitel, probaj skupit jos tih nekih parsto kuna vise i nadji ga u Oglasniku, isplati se.
Testis unnus, testis nullus!
6680 je bolji ukoliko mu treba symbian.u svakom drugom slucaju bollji je samsung.maleni 3g telefon full opremljen u usporedbi sa ciglom 6680.
Bookmarks