Služi kad imaš uključen fotić.
Znači, za vodoravno fotografiranje (iako ja u tome nisam vidio nikakvu konkretnu svrhu).
Zna netko čemu sluzi tipka pored MMC utora na N70, stiscem ju al nista se ne događa.
osim sto se pali svjetlo.
Služi kad imaš uključen fotić.
Znači, za vodoravno fotografiranje (iako ja u tome nisam vidio nikakvu konkretnu svrhu).
to ne bi nikad skonto,a i nikad ne sliam vodoravno. . a u upustvima ne pise..
Imao sam k750 pa sam povezao.
Inače mi je glupo što ne može prikazati sliku kad fotografiraš preko čitavog ekrana. Tu vodi SonyEricsson,jer mob odlično "glumi" fotić.Ja ne znam zašto je Nokia i dalje ostala na tome da prilikom okidanja fotke moraju stajati okviri (koji ničem u tom trenu ne služe) s gornje i donje strane.
Bezveze!
totalno bezveze.......ima mi prijatelj N70 nicemu ne koristi ta tipka za fotic......bar ne njemu a sumnjam da je nekome...
Pazi, koristila bi itekako kad bi mob podržavao autofokus i prikaz trenutnog tražila fotke preko čitavog ekrana.
Ovako, u mraku da možaš osvijetlit.![]()
ne razumijem o čemu pričate jer ja preko te tipke okidam slike a ne samo da pali osvjetljenje
abdbda
ma u redu je.. ali ja nisam znao da to za to sluzi.Izvorno postao abd
sve 5 -ja mislio da imamo tako različit softIzvorno postao khideg
abdbda
kad smo vec kod toga koji softwer imas?Izvorno postao abd
pitanje na mjestu ali mob u mobisu od jutros u 8h gdje čeka bogomdane da stave novi soft a stari nisam ni provjeravo već sam jednostavno primjetio da je spor što mi je bio dovoljan razlog pa ako ga sutra gospoda završe -napišem kaj su metnuliIzvorno postao khideg
![]()
abdbda
a ne sjecas se koji je bio? ja imam 2.0536.0.2, mislim ne mogu se zaliti da je spor jer sam imo 7610, a ovaj n70 naspram toga leti.. no mislim da je to jedan od prvih softwera pa da nesto nije s njim u redu..
najnoviji softver trenutno je 3.0546.2.3 tako da ce ti to staviti,ajd pogledj amalo sto ima novoga kod stigne.
Bookmarks