Direktan link ne postoji odnosno link se mijenja pre cesto ba nebi bilo od pomoci.Izvorno postao Mobyy
Direktan link ne postoji odnosno link se mijenja pre cesto ba nebi bilo od pomoci.Izvorno postao Mobyy
dobar grah daleko se čuje
Onda sorry. Sjećam se da su slično odgovorili čovjeku u zadnjem broju Mog Mobyja kad ih je pitao zašto mu ne šljaka N90 na VL-u.Izvorno postao KaKaV NeReD
zasto se linkovi za striming mjenajju a za recimo bilo koji drugi pristup ne...Izvorno postao KaKaV NeReD
da pojasnim.. striming vec nakon 10 mnuta ima izmjejnje lin a za pristup chat& date imam slnimljenu oznaku koja radi vec mjesecima..
pa vjerojatno zbog naplate. i prije (prije negdje 2 godine) su linkovi bili izmjenjivi pa se nije recimo mogla staviti stranica u Bookmark nego si morao sve od pocetne stranice ici da bi dosao recimo do pregleda sadrzaja TV programa.
bok , nabavio sam 6680 i jos sam nov u svemu tome , jucer sam nabavio vip karticu od frenda koja je "istekla" pa me zanima dal se s njom moze gledati RTL? Nesto sam pokusavao jucer spojiti ali nemam pojma kako i gdje postelati da mi to radi. Pa ak se da nekome da malo objasni.
Pozdrav!
trebaš samo podesiti Real player da mu je pristupna tocka za streaming ista ona s kojom se spajas na Vodafone live i naravno obnoviti karticu.
sorry kaj bumpam staru temu, ali dali jos ima rtl ili neki drugi program na vipu za gledat???
Bookmarks