jel se može gledat sa v360v?
Ok.hvala![]()
jel se može gledat sa v360v?
Seriously?
Pošto nije UMTS model, ne može
predpostavio sam hvalaIzvorno postao Drug Mile
![]()
Seriously?
Kupio sam nokiu N91 i složio sve postavke za gprs i real player no RTL nemogu gledati. Zvao sam službu za korisnike s kojima sam se gnjavio 2 dana i na kraju mi kažu da vip.live.hr ne podržava takav aparat. Jednostavno nemogu vjerovati. Ako netko ima slični problem ili rješenje molim da mi javi . Od ovih u tehničkoj podršci nikakve koristi.
Pazi, ovako-VL portal mogu koristiti mobiteli koji su podržani od mreže odn. koji su prošli kroz ruke ovih u VIP-u. Tada oni kreiraju poseban sadržaj koji prepoznaje određeni mob. Npr. prije mjesec dana Nokia 6101 nije mogla čitati VL portal sa slikama već samo tekstualno. Sad ju je VIP prilagodio svojoj mreži. Isto je bilo i sa 6630, 6680, N70 (ne znam podržava li do sada N90 VL).Izvorno postao mpusic
Znači. tvoja N91 je pre-novi mob za koju još ne postoji podrška za Vodafone Live! tako da ne možeš skidati npr. mp3 ili gledati streaming.
Postoji rješenje- zatraži od Tehničke podrške da ti daju direktan link na neku stranicu VL, tada ćeš moći gledati npr. streaming.![]()
Ej možeš reć di si kupio mob i koliko para ako nije bedIzvorno postao mpusic
![]()
Sorry na OT
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
u Austriji prije 20 dana 670 e.
zahvaljujem na odgovoru.
Direktan link ne postoji odnosno link se mijenja pre cesto ba nebi bilo od pomoci.Izvorno postao Mobyy
dobar grah daleko se čuje
Onda sorry. Sjećam se da su slično odgovorili čovjeku u zadnjem broju Mog Mobyja kad ih je pitao zašto mu ne šljaka N90 na VL-u.Izvorno postao KaKaV NeReD
zasto se linkovi za striming mjenajju a za recimo bilo koji drugi pristup ne...Izvorno postao KaKaV NeReD
da pojasnim.. striming vec nakon 10 mnuta ima izmjejnje lin a za pristup chat& date imam slnimljenu oznaku koja radi vec mjesecima..
pa vjerojatno zbog naplate. i prije (prije negdje 2 godine) su linkovi bili izmjenjivi pa se nije recimo mogla staviti stranica u Bookmark nego si morao sve od pocetne stranice ici da bi dosao recimo do pregleda sadrzaja TV programa.
bok , nabavio sam 6680 i jos sam nov u svemu tome , jucer sam nabavio vip karticu od frenda koja je "istekla" pa me zanima dal se s njom moze gledati RTL? Nesto sam pokusavao jucer spojiti ali nemam pojma kako i gdje postelati da mi to radi. Pa ak se da nekome da malo objasni.
Pozdrav!
trebaš samo podesiti Real player da mu je pristupna tocka za streaming ista ona s kojom se spajas na Vodafone live i naravno obnoviti karticu.
sorry kaj bumpam staru temu, ali dali jos ima rtl ili neki drugi program na vipu za gledat???
a ******. mislim da ti je bilo jednostavnije provjerit nego nas pitat.
ali odgovor ti je ipak DA
Ima Eurosport i CNN (0-24h) za 5,91kn/15min te RTL (17:45-20:10) besplatno
ma jel se moze nekako gledat RTL preko interneta jer ja nemam 3G mobitel??? ako neko zna kako nek mi javi please
![]()
ej dark jel mi mozes ti nes objasnit???
dark????daj se javi!!!!!!!!!!
@happy
Ne spamaj i ne lijepi jedan post za drugim. Ako si zaboravila nešto napisati u prošlom postu, editiraj ga sa "edit".
Bookmarks