jel mozes sa 6630 gledat telku besplatno????
ma to je jos i u redu da se ne mogu nakaciti, ali prije mjesec dana. (vidi datup kad sam pokrenio ovu temu) RTL je je svake minute izbacivalo dok sad nisu u vipu popravili signal.. sta da je rtl bilo placanje? to se nije zvalo gledanja kada svake minute moras klikniti na reconect. sad je dobro jer su nesto popravili,ali inace uzas.. e sad zamisli da platis 6kn i onda ti tako sere.. ima da se pojedes ili da se zalis..al j.. ko zna hoce ti priznati zalbu posto ti MOZES pritupiti usluzi,samo sto se ona nakon 1 minute prkida, al to vip nije briga, njima je bitno da ti mozes pristupiti i gledati, a kolko dugu...Izvorno postao KaKaV NeReD
jel mozes sa 6630 gledat telku besplatno????
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
To jel besplatno i ne ovisi o modelu telefona...............
pa sta telefon ne mora imat umts ili edge za to
Na 6630 možeš gledat, ali se sada plaća
cak i rtl?????
a sta je sa p900 jel preko njega mogu gledat tv
nigdje na vip portalu na p900 ne mogu naci rtl
Mislim da je RTL još uvijek besplatan. Al kakve koristi kad je za quratz program. Ja kad bi želio nekoga mučiti, prisilio bi ga da 5 sati gleda RTL.![]()
pa jel ga mogu gledat preko p900
Nemam pojma. Nazovi VIP i pitaj, ako već nema na njihovom webu.
bas mi je krivo sto p900 ne podrzava streaming ajjjjjooooooooooooojjjjjjj
Mogu ga gledati samo oni koji imaju UMTS
Šta, ne ide više preko EDGE-a?
Nije niti išlo (možda ide ako imaš link, ali do linka nemožeš doći ako ti mob ne podržava UMTS)
RTL je besplatan..uvijek,a p900 nema umts.. 6630 radi bez beda.
Kako nije, kad sam ja gledao preko eđa? Samo je trebalo namjestit bandwidth u Real Playeru. (Na 6630)Izvorno postao Dark
Istina je. Kad sam imao 6630. Meni nije bilo UMTS signala, a gledao sam normalno. (dobro bilo je prekida i nestabilnosti, ali dovoljan je EDGE za streaming).Izvorno postao Drug Mile
I ja sam gledao (preko GPRS-a čak), ali ti treba link do kojeg možeš doći samo ako si na UMTS-u (prije se moglo i ako ti netko da link, ali se sada linkovi mijenjaju pa se nemože tako)
znaci ja bih mogo ukoliko mi netko da svjezi link i ja ga odmah ukucam te pokrenem telku i ne gasim je!!!!
oce ko dat link da probam????
...ima on streaming, ali ne može se gledat RTL jer je potreban UMTS što p900 naravno ne podržava...Izvorno postao BATERIJA11
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja sam gledao RTL na mobu još u 9 mjesecu 2005 dok je još bilo u testnoj fazi!
Stvar je dobro šljakala čak se i titl kod filmova može čitati.![]()
![]()
![]()
Potreban je UMTS telefon, iako streaming može funkcionirati preko EDGEa. Ali p900 nema EDGE (ispravite me ako griješim).Izvorno postao Eminem
edge mi nikad nije funkcionirao u gladanju.
Jeli mogu preko svog mobitela gledat rtl.6230i.Nisan vip,ako bi moga nabavia bi i karticu.
Nemoš...........
I, samo bi zbog toga nabavljao karticu...? Okeee....
Bookmarks