da i ja sam prpbo sejvati ,ali nece, mozda postiji drugi nacin.Izvorno postao Dark
da i ja sam prpbo sejvati ,ali nece, mozda postiji drugi nacin.Izvorno postao Dark
ma jel se moze nekako gledat RTL preko interneta jer ja nemam 3G mobitel??? ako neko zna kako nek mi javi please
![]()
ej dark jel mi mozes ti nes objasnit???
svi se linkovi automatski mjenjaju svako nekoliko tako da stvar nece raditi. Mozes probati s bilo cime recimo s nekom vijesti koja ti je besplatna i onda ju Bookmarkiraj i za pola sata kada ju oces iz bookmarka otvorit nece pronac link i vratit ce te na pocetnu stranicu
dobar grah daleko se čuje
nisam probo u vezi vjesti, ali sam probo sejvati link do straniceIzvorno postao KaKaV NeReD
wim mail. da ne moram prolaziti sve ona sranja, porvo poruke% chat, pa odna mail.. itd i to radi..
zato sam mislio mozda bi i ovo.
Ja sam sejvao link i nekoliko puta sam se spojio na RTL navečer, oko 21 h ili malo iza.
PREDATOR
jesu ovi ukinili RTL uzivo.
zašto misliš???
dobar grah daleko se čuje
ma maknili su ga s naslovnice gdje pise 3G, al naso sma ga negdje na drugoj stranici na video..Izvorno postao KaKaV NeReD
inace najnovije:
u vipu su me uvjeravali da nesto nije dobo s mojim aparatom, no evo vec 2 dnaa veza mi traje gotovo neograniceno, sto znaci da ipak nesto nije bilo ok s njihovim odasljacima u OS.
Vip je ubacio još dva programa live CNN i EuroSport. Je ko isprobao ko da li to radi, ja ne mogu jer nemam 3G signala.Inače cijena usluge 5.91 kn
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Šta 5,91 kn? Na sat, dan, minutu???Izvorno postao rage99
Nemam pojma ne piše ništa osim cijene-nisam isprobao.
edit:dark ispričavam se malo sam pre brz
Zadnji uredio rage99 : 10-03-2006 u 19:43
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Tipično za VIP. Papci!
@rage99 čitaj malo. Bilo je spomenuto na sredini prošle stranice.
btw. cijena je 5,91kn/15min
Pa moram priznat da i nije preskupo.Izvorno postao Dark
Dovoljno za pogledat neke vijesti ako znaš u kojem su terminu.
Jedino će utakmica doći malo skuplje![]()
ne pa meni je skupo,jer 15 min..da je sat vremena,ajd ali ovako.. preskupo.Izvorno postao Drug Mile
Skupo je, ali nije preskupo u smislu što sam očeivkao i skuplje, kad je Vip u pitanju.
a dobro, kad gledas tako..ali bu biti cjena je ok cak i samo nije vremensko razdoblje dobro.Izvorno postao Drug Mile
A ako netko bude minutu,15 sekundi,koliko najmanje možeš gledat koji program,pogledaš rezultat na brzinu i zgasiš,nemoraš valjda protiv volje biti 15 minuta?
ma problem je sto ti unaprijed platis 6kn i onda mozees gledat 15 minuta, e sad dal ces ti gledat ili ne to nije njihova briga.Izvorno postao web
Ja sam probao nije mi radilo napisalo mi je - not enough bandwidth check your network conection... ili tako nešto nisam siguran uzelo mi 6kn ali nakon par sati sam provijerio stanje na računu i vratilo se 6kn.Izvorno postao khideg
![]()
propasti ce ima ta usluga brzo s takvim cijenama...
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
To ti je uzelo 6 kn radi pristupa portalu. Sistem funkcionira tako da najprije uzme 6 kn (malo manje) i onda vrati. A nisi se uspio spojit, vjerovatno zbog toga što mob nije bio spojen na 3g mrežu ili je bio signal loš, pa time pada i bandwidth
Sve je bilo spojeno signal odličan(3g) inače spajao sam se prekjučer u RijeciIzvorno postao Drug Mile
Bookmarks