Ta poruka normalno se javlja u mrežnom radu ako s drugog kompjutera otvaraš dokument na kojem netko radi ili ako otvaraš dokument koji je otvorio još netko tko je logiran na kompjuteru.
Par puta sam naletio na istu poruku s nekim makro virusom (čini mi se Ethan A ili B), stoga odskeniraj kompjuter antivirusom i provjeri da to nije i kod tebe slučaj.