I jos onda malo nadoplatis za sudske troskove (bez obzira na to da li od domene zaradjujes ili ne!). Ako Siemens dobije spor platit ces ih sigurno!
Club-Siemens je ziv, i jos mnogo siteova, ali sve ce ih kad tada stici ... (barem su tako meni rekli)
ma da i gube, zabavno bi bilo na sud s njima... ono, izmajmuniraš da se sam braniš da ti ne uvale nekog advokata kojem se neće dat zajebavat, nego sam lagano živce piješ tamo siemensovom odvjetniku. a nemaju te za kaj kaznit ako ne zarađuješ na tome i na tom baziraš obranu i ako ostaneš bez domene. onak, ić na shemu zašto gase domenu, pa ako je zbog pretpostavke zarade na račun siemensa onda cijela stvar na shemu da se na tom ne zarađuje pa da vidimo... barem bi bilo zabavno na procesu, kako god završio... pa ak ti uzmu domenu tražiš nadoknadu troškova za registraciju i promociju na novoj domeni jer se korisnici moraju upoznat da ti imaš novu domenuIzvorno postao sezam-picika
e, da, i kaj je sa recimo češkim sajtovima, kontaktiraj one siemens-nešto.cz pa vidi kako su oni riješili stvar sa siemensom. fakat mislim da nemaju osnove ubijat domene.
I jos onda malo nadoplatis za sudske troskove (bez obzira na to da li od domene zaradjujes ili ne!). Ako Siemens dobije spor platit ces ih sigurno!
Club-Siemens je ziv, i jos mnogo siteova, ali sve ce ih kad tada stici ... (barem su tako meni rekli)
Forumaš godine :)
Mene u biti nije kontaktirao siemens, vec firma kod koje su mi smjestene stranice, koji su me samo obavijestili da je njih kontaktirao siemens i zaprijetio tuzbom njima ukoliko ne ukinu tu domenu... Tako da ja ne mogu nista, ne odaberem li i naravno platim novu domenu, tvrtka inside ce ugasiti meni moju domenu pod tim imenom i onda bi se ja trebao natezati s njima... Meni je također sve to blesavo, ali koliko sam upucen, nista ne bi dobio da se ganjam s njima po sudu... jedino bi bilo dobro kad bi netko pokrio troskove nove domene...
zappanov prijedlog je odlicanali na zalost opet ima siemens u nazivu...
odluka je pala i narudzba za novu domenu je poslana...
bit ce to ZIEMENSFREAKS.com
maraschino - PTICICA
to faco, tako trebaIzvorno postao 3aTmr
![]()
ma OK je, oni štite svoj brand name, tako da "neznalice" ne pomisle da Siemens stoji iza tog sitea! Bitno je da te ne ganjaju zbog sadržaja i da ćeš nastaviti s kvalitetnim radom i dalje, na čemu te moram pohvalit i ujedno se zahvalit u ime svih kojima je taj site pomogao!
samo tako nastavi!
meni je okej recimo da netko štiti svoj brand ako postoji sajt koji koristi u imenu domene taj brand, a okrenut je kontra tog branda. bezveze mi je to ako 'štiti' brand na sajtovima koji samo doprinose njihovim proizvodima raznim dodacima koje ljude vesele i motiviraju ih da kupe njihove proizvode... mislim, odluka vlasnika branda, ali po meni još im netko radi besplatnu promociju...Izvorno postao Inovator
a sve to dalje postaje jedna druga rasprava velikih razmjera koju ako nastavimo ćemo najbolje izdvojit u posebnu temu![]()
Siemens nikako ne uveseljava promocija siteova koja sadrzi informacije o dekodiranju i modificiranju njihovih telefona...
Forumaš godine :)
kako dodati opciju search na php stranice ili htm (svejedno)?
maraschino - PTICICA
Hm, nije baš tak jednostavno... Ako čuvaš sve u bazi onda je stvar puno jednostavnije, a ukoliko želiš pretraživati statičke stranice onda... e onda, sretno ti bilo![]()
pa najlakše ugurat google source i tako tražitIzvorno postao gog
Well, ponekad treba i mozak uključitiA vrtim ga na svom site-u
![]()
hmm, nisam mislio na taj google pretrazivac... ma dobro, pokusati cu se malo igrati, ako sto ispadne od toga, dobro, a ako ne - a sta sad...
hvala na infu...
maraschino - PTICICA
dodano par kratkih vodica o koristenju PapuaUtilsa i Jokera - napominjem to, jer 90 % ljudi nezna koristiti te programe za otkljucavanje, a programi su vise nego dobri i u rangu sa profesionalnim alatima...
http://www.siemensfreaks.com/php/tuto.php
maraschino - PTICICA
Evo jedan korisan prijedlog:
Kada ideš direktno na neku "rubriku" npr. tutorials, znači ne dođeš prvo na index sajta, uvjek piše niste ulogirani, a nigdje nema za loginat se nego moraš ići na index, tamo se ulogat i tek onda ić na tutorials!
Bilo bi dobro da napraviš odma na toj stranici (gdje piše da nisam ulogiran) za logirat se i da te odma prebaci na (u ovom sličaju) tutorials!
Naravno ako znaš i ako imaš vremena!
Pozdrav!![]()
Šta je sa stranicom???
istekla mi je domena i imam problema sa ponovnom registracijom iste (procitaj malo starije postove u ovoj temi pa ces viditi gdje je problem)...
maraschino - PTICICA
Jel onda radi ziemensfreaks?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
3aTmr, si zainteresiran za suradnju?
Izvorno postao Sljaka
(s)ziemensfreaks.com
ne radi...kaputt
ne radi... bit ce skoro online ali na novoj domeni...
ziemensfreaks.com je vec netko zakupio i tako da nista od toga...
ako tko ima prijedlog za novu domenu - javite![]()
maraschino - PTICICA
Ziemensfreak.com![]()
nisi procitao post prije - ne moze jer je ta domena zakupljena vec...
maraschino - PTICICA
uoči razliku u jednom "s"Izvorno postao 3aTmr
I btw. ziemensfreak.com je u ovom trenutku slobodna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mea culpa
slobodna je i ziemensfreaks.net
maraschino - PTICICA
Onda stavi šta tebi više paše, ali što prije jer je stranica stvarno korisna i potrebna nama SiemensFreakovima!![]()
Bookmarks