Malo premala slova onih menija (logos, melodije...). Teško čitljivo, a ja dobro vidim. Inače mi je OK - onako u M55 stilu...
OK, teško je raspravljati o impresijama, kada sam otvorio ponuđeni link provo mi je pao na pamet emshop. Zašto? Nemam pojma, možda zato što sam tamo sinoć nešto tražio. Jedno je, za mene, sigurno....ono šta je Fićo predstavio je već viđeno. By d wej, meni se www.elektomagic.hr zaista sviđaju s dizajnerskog stajališta.
Malo premala slova onih menija (logos, melodije...). Teško čitljivo, a ja dobro vidim. Inače mi je OK - onako u M55 stilu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jos je ljudi reklo da je slabo citljivo...rijesit ce se to
Forumaš godine :)
okej je, meni se jedino ne sviđa što je previše teksta/linkova rađeno pomoću slika. osobno mi se čini puno ugodnije i čitljivije koristiti tekst koji se uredi CSSom da se mijenja na hover i aktivni klik nego ovako. prednost je uz čitljivost i brzina učitavanja (iako te sličice i nisu tako velike, ipak dok se sve malo po malo učitaju skupi se toga)
i definitivno je tekst malo presitan na tim sličicama... inače, ficho, radis okej, malo jedino po netu potrazi nesto clanaka o usabilityju ako se misliš baviti web dizajnom i dalje... koristiti će ti da malo poboljšaš kvalitetu svojih radova.
Miško, meni stvarno nije jasno kakvu ti to slicnost vidis sa emshopom
Da, slova su necitljiva, znam, to je moj veliki problem, volim mala slova koja je nemoguce citat, ali upravo to ispravljam(ja ne bi, al kad ste svi navalili).
Zappan, znam ja za usability i te stvari, ali moj dizajn je navika koju je tesko promijenit![]()
Go Ficho Go!![]()
Od Fiche nista...
Novi dizajn made by futuro:
http://www.tehnoblic.com/sj/
Komentari i prijedlozi dobrodosli ;-)
meni se sviđa...
maraschino - PTICICA
Ja neću prigovarat![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo i mene...
Ok![]()
Molim sve da mi predloze neko novo ime za site. Siemens-Java ostaje, samo cu registrirati jos jednu dodatnu domenu...
Osnovni uvjeti: da nema crtica, da nije predugacko, mora biti .COM, lako pamtljivo i naravno, da nije zauzeto!![]()
Nije loše!!!
Predlozi:
all4siemens.com
siemensguru.com
siemenstools.com
all4handy.com
handyfreaks.com
mobilefreaks.com![]()
Imam još jedan: siemensfreaks.com![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaboravio sam nesto napomenuti... Mora biti bez "SIEMENS" u nazivu...
Znaci ostaje:
handyfreaks.com
mobilefreaks.com
i obje su zauzete.
Možda
mobileguru.com ili
mobilehackers.com ili
mobilefuns.com ili...
Prva i zadnja su zauzete, a ova srednja mi se ne svidja...
mobilejava.com ili javamobile.com ?
Zappan, ova oba su super, ali su zauzeta![]()
mobileusers.com
mobilefun.com
Zauzeto.
Daj nam pomozi i reci koju bi riječ htio imati u adresi, tako da "ne srljamo kao guske u magli"![]()
mobilesurf.com
mobileman.com
mobiledata.com
mobileking.com
cromobile.com
mobileworld.com
Vjerojatno su već zauzete, jer mi se čine nekako "normalno" ali vidjet ćemo što će sezam na to reći![]()
all4mobile.com
all4mobileusers.com
mobiles.com
all4mob.com
Bookmarks