OK duguješ![]()
******, updejtao sam forum i nesto zeznuo i obrisao sam Clanove: DJ VELJA, COMA, SLJAKA, pa cak i sebe hehe...
Evo molim vas da se dodjete ponovno registrirati i ako opet budete nesto postali nek to bude na engleskom da nas stranci razumiju...
sory
Zadnji uredio sezam-picika : 16-08-2003 u 16:48
Forumaš godine :)
OK duguješ![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma uvijek
Samo se dodji ponovno registrirat da nakupimo malo clanova![]()
eh da, ajd sad malo klikajte na one bannere na vrhu i onaj banner lijevo! HVALA puno
E sezame već si pomalo dosadan![]()
Jel se ti to s vjekom natječeš za kompresora?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mene u toj anketi ni nema... znaci ja nikako ne mogu biti kompresor
Eh tu je znači greška! Vjeko se zeznuo jer tebe nije stavio pa sad vodi..![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
haha, samo se ti izvlaci
ma daj, zasto smo offtopic
@sezam
imam jedan prijedlog za tvoju stranicu
a glasi: bilo bi dobro da ima neko mjesto da upišem svoj model mobitela pa da mi se izlistaju sve melodije, programi itd za taj model. to bi pojednostavilo pretragu tvoje stranice i odmah bi dobila bolji rejting a i spojio bi ugodno s korisnim!
stranica bi ti tad bila puno bolja.
Ma cuj. Za sada nista od nicega.
Uskoro se planira novi dizajn... Do tada malo strpljenja i klikanja na bannere![]()
Evo malo smo se dogovarali ja i ficho.... on ce mi rijesiti sve. Bit ce malo i anketa i itd...
Evo mala alpha verzija novog dizajna:
http://www.siemens-java.com/SJ.jpg
Ma to je samo skica
Sa S-J:
'You like this and you want to something in return for it? It would be nice of you to support us by clicking the banner in top of the site... Thanks!!!'
Nekaj ovdje ne štima! Malo šteka engleski ili samo lapsus...![]()
lapsus
Ma nije bitno![]()
dobro izgleda .jpg...
maraschino - PTICICA
Sad upravo malo saram po dizajnu, ako prezivim noc(citaj: ne zaspem na tipkovnici), sutra cete vidjeti pravi prewiev dizajna
![]()
Ficho jos jednom hvala na trudu....
http://web.vip.hr/filip.radelic.vip/siemens-java.png
Molim vas da pogledate ovaj dzajn i popljujete ga pa da napravim bolji
Salim se, meni se svida, a vama?
NOVI DIZAJN RULEZ!!!!
btw. ficho...
se slazes da roknemo neki thread na webmajstori.net i news gupe pa da vidimo sta drugi ljudi kazu?
Dečki mene novi dizajn strašno podsijeća na www.emshop.hr ?
hm...po cemu?
da si rekao na techbase.org jos bih te i razumio![]()
![]()
http://web.vip.hr/filip.radelic.vip/siemens-java.png
Ja sam govorio o dizajnu prikazanom na ovoj stranici, sorry lapsus mozgus.
pa i ja govorim o njemu![]()
Bookmarks