NOVI SADRZAJ NA STRANICI:
Java ICQ aplication
Color Scheme Editor
S55 Color Schemes
CRO poliphonic melodies
MMF format melodies
PSM player (MMF player)
S55 v16 official(all lang.)
sl45 v56
Evo svugdje sam:
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="none">
promjenio u:
<META NAME="ROBOTS" CONTENT="all">
Forumaš godine :)
NOVI SADRZAJ NA STRANICI:
Java ICQ aplication
Color Scheme Editor
S55 Color Schemes
CRO poliphonic melodies
MMF format melodies
PSM player (MMF player)
S55 v16 official(all lang.)
sl45 v56
!!! ne mogu vjerovat ali nasao sam si sponzora za stranicu !!!
Promo-media ce me sponzorirati i daju mi paket pro 1 http://www.promo-media.hr/iuprostor.shtml !!!
Eh al stranica ti malo stoji s obzirom na vijesti (u stvari jedini dio tvoje stranice koji bi se trebao periodički obnavljati), a sad bi negdje i Promo-medijin banner trebao ubaciti...
I čestitam na sponzorstvu!!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma znam, nemam dovoljno megabajta na logitu da ubacim slike i to za vijesti...bit ce vijesti cim predjem na promo-media
a sto se bannera tice stavit cu neki sa strane (slican mobilovom)
opet ja sam sebi replayam
Ev. sve je rijesneo...uneseni su novi DNS-ovi i site sljedecih 24h ne bi trebao raditi... ako proradi javite mi![]()
i još kad bi ti stranica bila na Hrvatskom...............
razmisljao sam o tome da budu na HR ali ovako privlace mnogo veci broj posjetitelja... hrvati znaju engleski ali englezi ne znaju hrvatski![]()
Forum...sto kazete da ubacim forum na siemens javu?
S obzirom da si stranicu reklamiral i na stranim forumima, ubaci, tko zna tko može naletit i možda naučimo nešto novo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jos cu malo razmislit...kad si smislim nije problem stavit
Evo ljudi; forum je OnLINE!
Posjetite: http://www.siemens-java.com/board/
meni ne radi
Mora raditi. Meni radi, Vanji radi
sada mi radi ali onda nije
Idem i ja vidit i napisat koju mudru.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Napisano
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo ljudi...prijavio sam se za dobivanje nagrade za sajt i dobio sam GOLDEN WEB AWARD...jos nisam skuzio sto sam ja zapravo "dobio". Za sada sam stavio na site banner na kojem pise GOLDEN WEB AWARDS...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moram te razocarati, to ti nista ne vrijediPoslao: sezam-picika
Evo ljudi...prijavio sam se za dobivanje nagrade za sajt i dobio sam GOLDEN WEB AWARD...jos nisam skuzio sto sam ja zapravo "dobio". Za sada sam stavio na site banner na kojem pise GOLDEN WEB AWARDS...To dobije svatko tko se prijavi
BTW, mislim da ova stranica zasluzuje malo bolji dizajn, ako i ti tako mislis javi mi se na mail filip@hi.htnet.hr
PA mozda i zasluzuje...nije bas ni lako napraviti novi dizajn...
al vidim da je i www.telfon.net dobio nagradu...
Nisi li tu stranicu ti preuzeo takvu kakva je (mislim osnovan dizajn koji je prije tebe postojao)?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da, jesam... ali morat ce se nesto promijeniti
Bookmarks