Ja sam među prvima kupio 64 bitni proc i mogu ti reci da mi je zao, jel sam puno para dao za nesto sto i dan dans nema dobru podrsku. Naime ako prijeđem na 64 biti xp, mogu se odmah oprostiti od skenera i printera, a sada dali ce vista imati 64 bitnu podrsku u standarnoj verziji i josh podrsku za vishejezgrene procesore, neznam ali mogu se samo nadati.
Ali istina je da 300 kn nije puno za razliku. Ali sigurno je da ce proci jos dosta vremena prije nego sto to budes mogao iskoristiti u potpunosti. Bilo kako bilo toplo ti preporucam ovaj dvojezgreni, pogotovo zato sto sam imao vistu neka 2 tjedna i stvarno je zahtjevna.
Ako vec sada imas maticnu sa socketom 939 onda kupi sada taj dvojezgreni, pa da kasnije moras samo maticnu i rame kada izade podrska za ddr2, ako ce ostati na socketu 939. A ako moras kupovati i maticnu onda radije sacekaj, da nemoras kasnije kupovati ponovo maticnu zbog ddr2 podrske.
Ja eto cekam tu podrsku za ddr2 kako ne bi kupio pa da zastari za par mjeseci.
Al cinjenica je da kad i izade treba cekati malo da se cijene normaliziraju i da krenu sa proizvodnjom kvalitetnijih i jeftinijih.

Pa sad kako oces, samo reci sta sada trenutno imas da vidim jel ti se isplati prelazak, jer ako nije tako velika razlika radije cekaj