jeli mi tko može reči kako overcrackati intel celerom 2.20Ghz na koji način
neka mi tko opiše postuoak?
Hvala unaprijed
jeli mi tko može reči kako overcrackati intel celerom 2.20Ghz na koji način
neka mi tko opiše postuoak?
Hvala unaprijed
ljudi,čitajte i učite,znanje ne pada sa neba i nije besplatno...
bez ljutnje ali ja ni nitko sa foruma ne zna što ti imaš u kompu i koliko ti znaš o tome što želiš tako da evo ti link pa polako isprobavaj...
http://www.ocklub.net/index.php?suba...toriali=How_To
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Koliko ja znam zove se CELERONIzvorno postao LORRY
a dobro isti bog
Ja znam Lorry da nemaš blage veze o klokanju i to što si me pitao kojim programom da se kloka, pa kad sam ti spomenio bios nikad nisi ni čuo za njega...
mislim, okani se klokanja iz dva glavna razloga:
Neznaš, nisi stručnjak i takvima netreba dijeliti savjete i da pokušavaju nešta učiniti pa će se onda žaliti na nas da smo im krivo rekli... Bez uvrede...
Radije si spremi novac za užinu u školi nego da moraš davati serviseru komp kada zezneš na nekoj ogromnoj banalnosti...
i drugi: Celeron procesori nisu dobri za overclockiranje... pogotovo ne tvoj celeron, vidio sam ti CPUz... Postoje par vrsta koji su dobri za klokanje i koje sam ja digo u nebesa, ali vjeruj mi ama baš ništa se neće postići... malo češ podići temperaturu kompa, još ako imaš prašine, onda bi mogao i nešta spaliti...
Celeron je procesor koji nije namjenjen za naprednu obradu videa, nije namjenjen za igranje niti za klokanje, on je namjenjen za normalni rad, više kao poslovni, u nekom uredu...
To je naj laički što sam mogao napisati...
Osim toga, nit si nam spomenio matičnu, nit koji čipset ima, nit išta...
A mislim da bi trebalo i doći pravilo da nebi smjeli savjetovati ljude kako klokati koji neznaju ni prava imena svojih komponenti, te onima koje ako pitaš šta su kupili, kažu Windows ikspe iz emecete...![]()
čuo sam za bios a kako bi formatirao windowse da u biosu ne isključim hard
pa priznajem da neznam clolkati ali nebi ja to radio jeli mi netko može reči koje postavke u biosu treba za clockanje
ali ja znam da ne moj procesor ne isplati clockati
Izvorno postao LORRY
OVO je najgluplja izjava koju sam čuo ovih tjedan dana... .Nasmijao si me!![]()
![]()
Pa ima i drugih načina za formatiranje harda.Izvorno postao LORRY
Bookmarks