Kad spojim pocket pc sa kompom, normalno ga očita i activesync ga počne connectati ali je problem što ga mogu ostaviti do prekosutra i još uvijek će mi pisati connecting. molim pomoć...
Kad spojim pocket pc sa kompom, normalno ga očita i activesync ga počne connectati ali je problem što ga mogu ostaviti do prekosutra i još uvijek će mi pisati connecting. molim pomoć...
evo ja sad bas surfam sa Ipaqom i pisem ovaj post..
ja se povezem sa Active Syncom bez problema, pise mi connecting i za 2-3 sekunde mi poveze..
moram kupiti bluetooth da se ne moram povezivat sa kabelom..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ma ne kužim što mu je, najprije me zaj...... da treba service pack 2, sad kad imam sp2 vječno piše connecting a komp odmah napravi network
Koji AS imas? Ako imas 4.0 ili noviji (znaju stvarat probleme kod nekih konfiguracija) preporucam ti da skines neku stariju verziju ActiveSynca (npr. 3.7) i onda probaj; mislim da ce ti onda sve biti OK.Izvorno postao Prophet1986
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Probao sam i sa starijim ali mi onda uopće ne spoji komp i pocket pc, a sa novim spoji ali dalje ne ide.
Moguće je da si prvo stavio - priključio -cradle, a tek ONDA instalirao Active Sync ?
Nisam jer nemam cradle nego samo kabel. na laptopu mi normalno funkcionira ali ne da mi se svaki put prenositi sve na laptop pa na pocket pc.
Jesi li probao ovako:
1. If your device already has a partnership with a desktop computer, go to step 4.
4. Connect your device to the second desktop computer using a cable or infrared connection. The New Partnership wizard will start.
5. Follow the directions on the screen.
6. In the Select Number of Partnerships dialog box, select No, I want to synchronize with two computers.
7. Follow the directions on the screen.
Imam slican problem, AS stoji na connecting...
Kod instalacije je sve proslo u redu, uredjeji se prepoznali, instalirah par stvari, ali evo ponovo ih hocu spojiti i nikako da se connectaju..
Da bih ovo probao:
moram imat 2 kompa? :/Izvorno postao Skyward
Evo uspio sam, dovoljno je bilo na network connection staviti automatic IP i zatraziti novi IP, a to se moze na 2 nacina:
- automatski - 'repair' network connection
- rucno - run -> cmd -> ipconfig /release -> ipconfig /renew.
Netrebaš imati za to dva kompa nego, to je ako uspostavljaš Standard Partnership na više od jednog kompa. Evo tek toliko da razjasnim nedoumice![]()
Evo konačno mi je uspjelo. Zahvaljujem
Bookmarks