Pa zato sam i napisao prije da će se pravo stanje broja korisnika vidjeti kroz godinu, dvije.Izvorno postao zmija
Pa zato sam i napisao prije da će se pravo stanje broja korisnika vidjeti kroz godinu, dvije.Izvorno postao zmija
tele2 trenutno ima oko 350000 korisnika.
Daj kad već tako iznosiš informacije, potkrijepi ih nekakvim izvorom...
Vjerujem da ima. Je ti to reko onaj iz teh. službe? Ja imam neku poluinformaciju da bi se moglo kretati tu negdje. A ****** kad papci imaju politiku ne objavljivanja podataka. Objavljuju jedino podatke za ukupan broj svih korisnika u cijeloj Europi i Rusiji/Sibiru.Izvorno postao zmija
da,to je rekao iako niti on nije siguran koliko je aktivnih korisnika.
Da, mislim da je polovica aktivnih, a polovica broj koristi povremeno ili uopce ne koristi.
Da, nešto slično kao i na drugim mrežama. Ono što je jedino mjerodavno je broj aktivranih kartica. Mislim da je bespredmetno i deplasirano ulaziti u raspravu o aktivnosti ili neaktivnosti korisnika, jer nikad nećemo doći do bilo kakvih relevantnih rezultata.Izvorno postao JBT
Ja sam iamo prepaid na T Mobile, tadasnjem Cronetu kojeg ne koristim od 2001. Na VIP-u sam imao pretplatu do 2006. Odjavio sam, ali vjerujem da me i T Mobile i VIP i dalje broje kao korisnika.
Bookmarks