t-mobile isto broji korisnike koji nisu aktivni pa se hvali milijunskim brojkama korisnika.
t-mobile isto broji korisnike koji nisu aktivni pa se hvali milijunskim brojkama korisnika.
Svi operateri pod korisnike broje aktivirane kartice. To što netko ima 5 kartica ili ih aktivira pa ne troši, statistiku ne interesira.
E sad, da bi se moglo reći koliko je aktivnih, trebalo bi prvo definirati kriterije "aktivnosti". Šta to uopće znači "aktivni korisnik" Jeli to onaj koji toliko i toliko troši mjesečno, dnevno, godišnje. Jeli pali mobitel jednom dveno ili svakih 10 dana itd. Dakle, ovo je jako relativan pojam i mislim da je svaka rasprava o "aktivnim" i/ili fiktivnim korisnicima u startu deplasirana i bespredmetna.
Jedini mjerodavan podatak ostaje broj aktiviranih kartica.
ja npr. ima "aktivnu" karticu vip-a,a nisam je obnovio od 9. mjeseca.naravno da se nikako ne mogu zvati aktivni korisnik.
Pa ako je nećeš obnavljati više nikad ona će prestati biti aktivna i više se nećeš brojati kao korisnikIzvorno postao zmija
znam,ali zamisli koliko je takvih.
Pa zato sam i napisao prije da će se pravo stanje broja korisnika vidjeti kroz godinu, dvije.Izvorno postao zmija
tele2 trenutno ima oko 350000 korisnika.
Daj kad već tako iznosiš informacije, potkrijepi ih nekakvim izvorom...
Vjerujem da ima. Je ti to reko onaj iz teh. službe? Ja imam neku poluinformaciju da bi se moglo kretati tu negdje. A ****** kad papci imaju politiku ne objavljivanja podataka. Objavljuju jedino podatke za ukupan broj svih korisnika u cijeloj Europi i Rusiji/Sibiru.Izvorno postao zmija
da,to je rekao iako niti on nije siguran koliko je aktivnih korisnika.
Bookmarks